Pálava: Nejteplejší oblast České republiky

18.07.2016 /

Na samém jihu Moravy se na 83 km² rozléhá nejteplejší oblast České republiky – Pálava. Tento kraj se stal lokalitou čím dál více vyhledávanou turisty a také zájemci o koupi nemovitostí v přilehlých obcích a městech.

Stěžejní v této lokalitě je výborná dopravní dostupnost, dobrá občanská vybavenost obcí a měst, spousta cyklostezek, množství turistických atrakcí v okolí a v neposlední řadě klidné bydlení blízko přírody. V okolí Pálavy byla za poslední rok vybudována spousta nových rodinných domů, penzionů a také turistických atrakcí. Za zmínku stojí nově otevřený Archeopark v obci Pavlov. Ceny nemovitostí začínají růst, podporují je nízké sazby hypotečních úvěrů. Dnešní doba nabízí levné hypotéky, a proto je výhodné investovat finanční prostředky právě do nemovitostí v této vyhledávané lokalitě Pálavských vrchů. V současné době zde nabízíme exkluzivní rodinný dům s velkým pozemkem v Horních Věstonicích, rodinný dům s vinným sklepem v Drnholci a byt 3+1 v Drnholci se zahrádkou a posezením.

Aktuální situace ve světě přispívá žádanosti tuzemské dovolené. Nejjižnější cíp Moravy nabízí dobrý potenciál k investici do koupě nemovitostí k rekreačním účelům. Poptávka po nemovitostech v oblasti Pálava stále roste. Žádané jsou jak pozemky, tak nemovitosti k rekonstrukci právě pro rekreační účely.

Milena Zapletalová
realitní specialista

REAL GROUP SDK, s.r.o.
Dvořákova 2100/1
695 01 Hodonín

hodonin@sdk-reality.cz
www.sdk-reality.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+