Milí čtenáři a zájemci o realitní trh.

07.07.2016 /

Po patnácti úspěšných letech působení časopisu REALCITY na tuzemském trhu s nemovitostmi jsme pro vás, naše čtenáře a uživatele našich portálů, připravili celou řadu velmi atraktivních novinek. V souvislosti s aktuálním vstupem Milana ZavadilaScandal Media Group do REALCITY, se můžete již brzy těšit nejenom na novou grafickou podobu našeho webového portálu, výraznější marketingovou podporu značky a propojení magazínu s portály Scandal Media Group (například se zpravodajským online deníkem Bleskově.cz).

Jsme přesvědčeni, že mediální skupina Scandal Media Group otevře nové možnosti prezentace pro vás, naše klienty, zejména díky propojení s online deníky s širokou čtenářskou základnou a s vysokou návštěvností přesahující jeden a půl milionu uživatelů. Získáte tak nyní možnost oslovit se svou nabídkou daleko širší okruh potenciálních zájemců než dosud.

V časopise REALCITY pro vás připravujeme samozřejmě i další zajímavé změny, např. rozšíření distribučních míst nebo tematické přílohy. Naším cílem je posílit značku REALCITY a zejména poskytnout vám nejkvalitnější servis a podporu, jakou můžete na tuzemském trhu s nemovitostmi získat.

V příštím vydání Vám přineseme rozhovor s novými majiteli REALCITY.

Tým REALCITY je tu vždy pro vás!

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+