Slavkov u Brna a Bučovice

12.08.2016 /

Slavkov a Bučovice jsou oblíbenou lokalitou kvůli dobré dopravní dostupnosti do Brna, obě města jsou součástí IDS (integrovaný dopr. systém) a výborné občanské vybavenosti (široké spektrum obchodů, bank, zdravotních zařízení a restaurací).

Sportovní a kulturní život je zde na velmi dobré úrovni. Město Slavkov u Brna nabízí mladým lidem mnoho volnočasových aktivit. Také je známa i díky přítomnosti celé řady kulturních památek. Mezi tyto patří nepochybně nejvýraznější dominanta města, barokní zámek. Bučovice zase lákají svou přírodou v těsném sousedství Ždánického lesa. Město také spadá do vinařské oblasti „Morava Velkopavlovická podoblast“ a rozprostírá se zde několik hektarů vinic.

Oblast v okolí obou měst je vyhledávaná pro rekreační i trvalé bydlení vzhledem k plné občanské vybavenosti a přijatelným cenám nemovitostí.

Bohužel jediná vada na kráse je neochota většího zapojení města při realizaci bytové a rezidenční výstavby. Za posledních 10 let se obě města Slavkov i Bučovice nezapojila ani do jednoho projektu výstavby pro bydlení, vše zajišťuje soukromý sektor, a tudíž ceny tomu odpovídají.

O MNĚ

Pracuji v realitním obchodě již 11 let, z původní kanceláře Roturk reality jsem přešel pod značku Era reality, abych povýšil kvalitu a odbornost služeb vzhledem k celorepublikové působnosti značky ERA a systému permanentního vzdělávání v oboru.

Propojení s brněnskou centrálou nám umožňuje využívat možnosti poptávajícíh klientů z brněnské oblasti a zajistit pohodlný realitní servis jak v kanceláři v Bučovicích na ulici Nádražní 582, tak i v brněnské kanceláři na Nových sadech 2.

Zaměření na bučovicko a slavkovsko je primárně dané tím, že zde žiji a detailně znám zdejší požadavky a potřeby trhu s bydlením, s tím souvisí i momentální nedostatek bytů a menších rodinných domů pro konkrétní zájemce, kterým hledáme bydlení dle jejich zadání, ale bohužel je příležitostí zoufale málo. To jen potvrzuje mé přesvědčení o tom, že tato oblast se těší zvýšenému zájmu o bydlení zde.

Nabízíme klientům zdarma ocenění jejich nemovitostí, aby měli přesnou představu o reálné prodejní ceně při případném prodeji. Doba je totiž mimořádně vhodná k prodeji, neboť ceny dosažené z prodejů nemovitostí jsou na historickém maximu a doba, za kterou seženeme kupce, rekordně krátká. U bytů jsme schopni sehnat kupce do jednoho měsíce, u rodinných domů se doba prodeje pohybuje od 1 do 3 měsíců. Je proto ideální doba na prodej.

Naší výhodou je, že jsme jedna ze dvou „kamenných“ tzn. denně otevřených kanceláří a historicky nejdéle působící v této oblasti.

Ing. Bohdan Horňák
realitní specialista

ERA Point
ERA Point Brno Nové sady 2
ERA Point Bučovice, Nádražní 582
tel.: +420 775 707 145
www.era-reality.cz/era-point-brno
www.era-reality.cz/era-point-bucovice

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+