Slavkov u Brna: Malebné a skvělé místo pro život

12.08.2016 /

Slavkov u Brna vnímáme jako malebné a skvělé místo pro život s vynikající dostupností do Brna a zároveň jako lokalitu s puncem genia loci, která je pro nás srdeční záležitostí. Samotní obyvatelé oceňují život ve Slavkově zejména díky komplexní infrastruktuře a skvělé občanské vybavenosti, stejně tak i pro široké spektrum sportovních, kulturních a relaxačních aktivit.

Nachází se tu multifunkční sportovní centrum, golfové hřiště, koupaliště, lázeňský dům, galerie, velké množství cyklostezek aj. Lokalita je navíc velmi turisticky atraktivní, a to nejen s ohledem na svou napoleonskou historii. Slavkov u Brna je znám také díky jednomu z nejstarších dochovaných panských sídel, rodu Kouniců, s rozlehlým zámeckým parkem, jehož součástí je dnes i známé veřejné golfové hřiště. Díky své oblíbenosti se lokalita v posledních letech neustále rozrůstá. Vznikají nová obchodní centra, rozšiřuje se nabídka občanských služeb, připravují se nové projekty bydlení a dochází tak k dalšímu rozvoji místní infrastruktury.

Loni jsme v této lokalitě úspěšně dokončili již druhou etapu výstavby rezidenčního areálu „Austerlitz“. Věříme, že o jeho kvalitách a přednostech vypovídá kromě spokojených nových obyvatel také ucelené a detailně propracované, architektonické řešení vycházející z jednoduchých a nadčasových tvarů, ale i exteriér celého komplexu a jeho parková úprava. Letos připravujeme další navazující etapu výstavby bytových i rodinných domů. V nabídce budou byty s dispozicí 1+kk až 3+kk, s balkony či terasou a převážnou orientací na jih. Plánovanou novinkou u těchto bytových domů jsou rozšířené parkovací kapacity v podobě podzemních garáží. Zájemci o bydlení si budou moci vybrat také mezi řadovými rodinnými domy 4+kk (typově shodnými s I.etapou výstavby) a domy o dispozici 5+kk, v obou případech s garáží a zahradou. Letos jsme navíc vybudovali u příjezdové hlavní komunikace hlukový val, který ještě zvýší komfort bydlení všech stávajících i nových rezidentů „Austerlitz“. Ostatně všechny informace, novinky a fotografie nejen z průběhu výstavby komunikujeme na sociálních sítích a najdete nás tak na FB, Twitru i Instagramu.

Konkrétní informace a nabídku bydlení budete moci nalézt také na www.rezidenceusterlitz.cz.

Mgr. Ing. Tomáš Kaláb
jednatel společnosti

KALÁB stavební firma, spol. s r.o.
Vídeňská 849/15
639 00 Brno
Tel.: 420 544 509 411
fax.: 420 544 509 412
recepce@kalab.cz
www.kalab.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+