Praha-západ: Dobrá dostupnost do centra

13.09.2016 /

Trh s nemovitostmi je stále na vzestupu, díky rekordně nízkým sazbám hypotečních úvěrů, stabilitě České republiky a ekonomickému růstu, neustále roste zájem o všechny typy nemovitostí. Ceny nemovitostí stále mírně rostou. Při stanovení správné prodejní ceny, kvalitní prezentaci nemovitosti a stanovení optimální prodejní strategie je možné prodat velmi rychle jakoukoliv nemovitost.

V oblasti Praha-západ najde svoji nemovitost snad každý zájemce. Najdete zde rodinné domy všech typů od těch nejluxusnějších až po starou zástavbu v jednotlivých obcích, stejně jako chaty a chalupy v žádaných rekreačních lokalitách v povodí Vltavy a Berounky nebo na okraji Brdských lesů. V nabídce jsou samozřejmě i byty nejen v panelové zástavbě, ale i v nových developerských projektech. Najdete tady i pozemky pro výstavbu rodinných domů. Výhodou je dobrá dostupnost Prahy ať už autem, nebo Pražskou integrovanou dopravou, která zvyšuje zájem těch, kdo pracují v Praze, ale chtějí žít spíše v klidnějším prostředí, stejně jako lidí, kteří svůj produktivní věk strávili v Praze a pro podzim svého života hledají klid menších měst a obcí. Lokalita svou rozmanitostí nabízí mnoho možností pro všechny druhy turistiky a sportovního vyžití.

Pokud potřebuje informace o možnostech prodeje či pronájmu nemovitostí na Praze-západ pak mne neváhejte kontaktovat, rád se s vámi osobně setkám a v klidu s vámi proberu všechny možnosti, všechny povinnosti a všechna rizika.

Miroslav Mazal
realitní makléř

CENTURY 21 A – Realitka
Fričova 1240
263 01 Dobříš
tel.: +420 602 545 577
miroslav.mazal@century21.cz
www.miroslavmazal.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+