Vrané nad Vltavou

16.08.2016 /

Trendy současného rezidenčního bydlení se přesouvají z přelidněných a zacpaných městských center do sousedství takových měst, do míst s plnou občanskou vybaveností a s výbornou dostupností do zaměstnání. Takovou lokalitou je např. Vrané nad Vltavou, kde právě startujeme realizaci projektu bytového domu MATYÁŠ.

Celý koncept tohoto projektu je postaven na jedinečné poloze tohoto území, které je těsně spojeno s řekou Vltavou, se zaměřením zejména na mladé rezidenty, ale také rodiny s dětmi. Cílem je co nejvíce obyvatelům domu umožnit přímý kontakt s přírodou a okolím řeky, se zachováním vysokého komfortu bydlení a dostupnosti služeb.

V bytovém domě MATYÁŠ, jehož dokončení je plánováno na polovinu roku 2017, vznikne 45 jednotek s dispozicí 1+kk, 2+kk a 3+kk, o výměrách od 27,4 m² do 63,3 m². Každá jednotka je s balkonem nebo terasou. Samozřejmostí jsou garážová stání v suterénu domu.

Přestože je město Vrané nad Vltavou atraktivní lokalitou pro bydlení, nachází se v jeho katastru a okolí převážně rodinné domy a objekty pro rodinnou rekreaci, bytových domů je zde kupodivu poskrovnu (pouze několik starších panelových domů). Zvýšená poptávka právě po bytech avizuje do budoucna zvýšení atraktivity lokality a s tím spojené zvýšení cen nemovitostí, proto je v současné době výhodné investovat právě v této oblasti.

Mgr. Pavel Ryba
právní zástupce společnosti

JURIS REAL, spol. s r.o.
Šrobárova 2100/49,
130 00 Praha 3-Vinohrady
Česká republika
tel.: +420 226 255 223
fax: +420 226 255 221
info@rkjuris.cz
www.jurisreal.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+