Praha-východ: Výborná dopravní dostupnost

03.09.2016 /

Realitní kancelář ATDK Real má velké zkušenosti jako profesionál v oboru nemovitostí, kromě prodeje a pronájmu bytů a domů se zabývá i obchodováním s pozemky. Zajišťují prodej i výkup a ve své nabídce mají také pozemky v lokalitě Praha-východ.

Okres Praha-východ obtéká půlkruhem Prahu na její pravé straně, administrativně již patří do Středočeského kraje, avšak dobrá dopravní dostupnost, infrastruktura a právě blízkost Prahy z něj činí příjemné místo pro život v klidném prostředí. Rozkládá se od Větrušic přes Brandýs nad Labem, Úvaly, Říčany, Čestlice až po Senohraby a Velké Popovice. Protéká jím Vltava i Labe a také Rokytka, najdeme tu mnoho přírodních krás i historických památek. Více než 50 % rozlohy okresu tvoří pozemky.

V této lokalitě se nachází mnoho developerských projektů, kde si můžete pořídit dům či byt a splnit si tak sen o bydlení v této atraktivní lokalitě. Tato lokalita však přináší i zajímavé možnosti pro investování a to formou investic do pozemků. Častým tématem posledních měsíců či let v oblasti investic je bezesporu téma investování do nemovitostí. Ale o investicích do půdy či pozemků se poměrně málo ví, i přesto, že se jedná o výnosnou a bezpečnou investici. Společnost ATDK Real tuto formu investic doporučuje a také zprostředkovává, tzn., že zajištuje nejenom prodej pozemků v zajímavých lokalitách, ale i pozemky vykupuje. Dle slov Mgr. Michala Müllera, obchodního ředitele společnosti, se jedná o bezpečné uložení peněz s perspektivou dlouhodobého zhodnocení.

Při výběru pozemku je třeba přihlédnout k řadě faktorů, například zda je v místě dobrá dopravní dostupnost (a i jestli příjezdová cesta nevede přes cizí pozemek), občanská vybavenost v místě, směr růstu zástavby do budoucna a hlavně využití pozemku dle územního plánu obce. Najít všechny tyto faktory ve správné konstelaci nebývá pro laika snadné. Proto pro jednotlivé investory či skupinu investorů je společnost ATDK Real schopna zajistit pozemek či větší pozemkový celek ke koupi a poradit i se záměrem. Pozemek je možno nechat nějakou dobu ležet, rozparcelovat, prodat po částech nebo jako celek, či nechat připravit pro pozemek projekt na budoucí výstavbu.

Mgr. Michal Müller
obchodní ředitel

ATDK Real spol. s r. o.
Klientské centrum:
Sudoměřská 32
130 00 Praha 3
Česká republika
tel.: +420 608 066 796
atdk@atdk.cz
www.atdk.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+