Královo pole: Nejkrásnější městská část Brna

18.09.2016 /

Královo Pole patří podle mého názoru k nejkrásnějším městským částem v Brně. Rodinné domky se střídají s domy městskými a stále častěji s novostavbami, které vyplňují proluky či nahrazují stavby v havarijním stavu.

Naše kancelář se podílela na výstavbě EDENu, jedné z dosud největších a nejprestižnějších staveb v Králově Poli, ale i na výstavbě bytových domů na Mojmírově a Rostislavově náměstí, proto si dovolujeme připsat malou zásluhu za pozitivní proměnu Králova Pole.

V současné době můžete zaznamenat největší stavební aktivity na Kociánce nebo chcete-li v k.ú. Sadová. Rozsáhlé plochy zahrádek a zpustlých pozemků nahrazují stavební parcely pro rodinné i bytové domy, které mění tvář této části Králova Pole k nepoznání. Na mnoha parcelách probíhá čilá stavební činnost, jiné na svého kupce čekají. Jsme rádi, že vás můžeme upozornit na naši nabídku několika pozemků pro rodinné domy právě zde. Pro stavbu domků jsou kompletně připravené, inženýrské sítě jsou přivedeny až na hranici pozemků stejně jako komunikace. Nechybí zastávky pro autobus a vzrůstající zeleň. Ceny pozemků nejsou nízké, to přiznávám, ale odpovídají kvalitě lokality i připravenosti pozemků na výstavbu.

Ceny nemovitostí se v Králově Poli drží dlouhodobě vysoko. Není divu, výborná dopravní dostupnost, rozsáhlá občanská vybavenost a blízkost přírody společně se zlepšujícím se stavem veřejného prostoru ani jiný stav neumožňuje. Pokud byste chtěli naším prostřednictvím najít kupce pro svoji nemovitost, věřím, že budete spokojeni, jak s dosaženou cenou, tak s rychlostí prodeje.

A proč bychom měli nabízet vaše nemovitosti v Králově Poli my? Naše sídlo naleznete v samém srdci Králova Pole na nároží ulic Charvatské a Vackové. Znalost lokality společně s 21 lety praxe by mohla být zárukou dobrého výsledku a vaší spokojenosti.

EDEN = RK a dobré vztahy se stavbou a klienty.

Naše realitní kancelář žije s polyfunkčním domem EDEN již 10 let. Podíleli jsme se na jeho projektové přípravě, na realizaci, na prodeji, který jsme zajišťovali exkluzivně. S EDENem žijeme stále, pronajímáme jeho jednotky, podílíme se na správě a jeho fungování.

Ing. Ivana Tošovská
jednatelka společnosti

FIEDLER REALITY s.r.o.
Charvatská 1385/8
612 00 Brno
tel.: +420 604 215 282
+420 534 216 929
info@fiedlerreality.cz
www.fiedlerreality.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+