Komfortní bydlení ATRIUM Nový Lískovec

29.10.2016 /

Komfortní bydlení ATRIUM Nový Lískovec ocení všechny věkové skupiny, rozloha tří- a čtyřpokojových bytů nepřesahuje 100 metrů čtverečních.

Samozřejmostí je použití špičkových materiálů i vybavení, v ceně každého bytu je sklepní kóje, 2 krytá garážová stání přímo v objektu a poukaz 30 000 Kč na kuchyňskou linku.

Všechny byty doplňuje balkon, či terasa která nabízí příjemné posezení s neopakovatelným výhledem na okolní zeleň i dostatek soukromí pro vás. Ve spodních podlažích polyfunkční novostavby budou umístěny menší obchody. Zvláště rodiny s malými dětmi či senioři ocení i blízkost poštovní pobočky či dostupnost lékařské ordinace a lékárny, které se nacházejí rovněž přímo v objektu. Celý dům je navržen jako bezbariérový. ATRIUM Nový Lískovec tak spojuje to, co většina z nás od bydlení požaduje: daleký výhled na krásné okolí, zajištění služeb přímo v domě nebo v bezprostřední blízkosti a maximálně pohodlné bydlení.

Nechcete to zkusit?

Hana Koutná
makléř společnosti

IMPERA styl, a.s.
Hlinky 114
603 00 Brno
Česká republika
tel.: +420 608 000 555
+420 602 775 333
www.imperastyl.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+