Praha 9: Pozemky v dobré lokalitě

17.11.2016 /

Jako společnost podnikající v oblasti realit a výstavby bytových i rodinných domu samozřejmě sledujeme realitní trh a možnosti. Víme, že najít kvalitní stavební pozemek v Praze, takový, aby vám vyhovoval a splňoval vaše představy může být někdy tvrdý oříšek. V dobrých lokalitách navazujících na starší obytnou zástavbu je k dispozici jen minimum pozemků k výstavbě. Jedním z mála příkladů pozemků v dobré lokalitě, které jsou připravené k okamžité výstavbě, je náš projekt na Praze 9 „Vyladěné domy Čakovice – Třeboradice“.

Lokalita nabízí svým obyvatelům veškeré výhody Prahy a přitom krásné bydlení v klidném prostředí. Nové ulice se organicky začleňují do stávající zástavby rodinných domů. Hezký místem pro vycházky je Čakovický park s rybníčkem a se zámkem, kde se dnes nachází základní umělecká škola. Plnohodnotná občanská vybavenost, státní základní škola, soukromá základní škola, gymnázium, pošta, obchody a služby, to vše je obyvatelům Čakovic a Třeboradic k dispozici. Pestré možnosti nákupu, zábavy a užití volného času se nabízejí v blízkém hypermarketu Globus a také v nedalekém Obchodním centru Letňany (Tesco, multikino), u něhož najdeme i aquacentrum a zimní stadion.

Už dnes má tato část Čakovic dobré spojení s centrem Prahy. Zastávka MHD bude přímo před domem (autobusové linky č. 110, 195, 295, 305, 351). Autobusy míří především ke stanicím metra trasy C – Letňany a trasy B – Vysočanská či Českomoravská. Příjemné je i spojení vlakem z nádraží Čakovice, odkud jezdí přímé spoje na Masarykovo a Hlavní nádraží. Autem se lze snadno připojit na blízkou rychlostní komunikaci pokračující jako D8, která navazuje na pražskou magistrálu protínající střed metropole.
Projekt rodinných domů je koncipován pro různě velké rodiny, jimž poskytnou komfortní bydlení, dostatečné prostory a variabilitu uspořádání, je zde kladen důraz na vysokou kvalitu použitých materiálů, úroveň zpracování a technické vlastnosti objektů.

Vzhledem respektují moderní architektonické trendy, ovšem bez výstřelků české porevoluční výstavby. Domy jsou jako stvořené pro zájemce o bydlení, kteří chtějí žít v klidu, zeleni a čistém prostředí, a současně využít všech výhod velkoměsta.

– Klidná/obytná zóna
– Sousedské soukromí – vyladěné usazení domů na pozemku
– Bezbariérové bydlení (senior friendly)
– Energetická třída B
– Variabilní dispoziční řešení a členění domu
– Moderní styl staveb s vyšším standardem
– Bydlení v Praze a přitom s výhodami okolní přírody
– Relax – Finská stezka

Jana Moravcová
office and marketing manager

Exafin investiční fond
s proměnným základním kapitálem, a.s.
Myslíkova 174/23
Praha 1
tel.: +420 224 931 617
+420 724 511 511
www.exafin.cz
www.vyladenedomy.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+