Brno-Líšeň: Nejžádanější brněnská lokalita

07.02.2017 /

Městská část Brno-Líšeň se tradičně řadí k nejžádanějším brněnským lokalitám. Kombinaci perfektní dostupnosti centra, občanské vybavenosti a krásné okolní přírody totiž v Brně jen tak nenajdete. Pojďme si představit místo, kde vyroste atraktivní Viladům Slunné údolí.

V současné době můžeme pozorovat stále se zvyšující nároky na kvalitu bydlení. To neznamená pouze komfortní nemovitosti, ale také život v bezpečných a atraktivních lokalitách, které nabízí kombinaci snadné dosažitelnosti středu města stejně jako přírody. Naše realitní kancelář AC Real se dlouhodobě zaměřuje na zajímavé projekty, které nabízí něco navíc.
Velice nás potěšilo, že jsme exkluzivně získali do prodeje projekt Viladům Slunné údolí. Celkem 9 bytových jednotek o dispozicích 1+kk až 4+kk nabídne kombinaci nejmodernějších technologií s jedinečnou architekturou, plně respektující zdejší zástavbu. Projekt se nachází na ulici Ondráčkova, která ústí přímo v Mariánském údolí. Tato rekreační oblast tradičně láká k výletům turisty a cyklisty. Návštěvníkům je k dispozici občerstvení, zábavní rodinný park Eldorádo a nově také bobová dráha.

Vydáte-li se druhým směrem, dostanete se do centra Staré Líšně, která nabízí kompletní občanskou vybavenost. Najdete zde mateřské a základní školy, nákupní možnosti, lékařské služby i stravovací zařízení. Velkou výhodou je také pošta a úřad městské části, kde vyřídíte veškeré pochůzky. Díky této komplexnosti je Líšeň ideálním místem pro rodiny s dětmi. Zatímco vy se dostanete rychle a pohodlně za prací, vaše děti si mohou hrát bezpečně venku.

Přemýšlíte nad koupí nového bytu? Pokud nechcete dělat kompromisy mezi lokalitou a kvalitou bydlení, kontaktujte nás. S radostí vám projekt blíže představíme a pomůžeme s výběrem bytu přesně pro vás.
Více informací získáte na www.bytylisen.cz nebo v naší kanceláři.

Markéta Pavlunová
makléřka

AC Real s.r.o.
Dělnická 39
624 00 Brno
Česká republika
tel.: +420 800 442 442
pavlunova@acreal.cz
www.acreal.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+