Mikulov

05.04.2017 /

Lukrativní adresa jak pro trvalé bydlení, tak pořízení investiční nemovitosti. Město na samém okraji jižní Moravy, ze kterého pouhým okem dohlédnete do sousedního Rakouska. Od centra Brna vás dělí 40 minut jízdy autem, do středu Vídně je to o pouhých 20 minut déle. Historické město plné tradic a dobrého vína. To je Mikulov.

Možná jste ho viděli v televizním seriálu, nebo v jednom z celovečerních filmů. Víno, folklor a nezaměnitelné prostředí, to jsou hlavní atributy, proč je Mikulov stále více populární. Město usazené do vápencových skal Pálavských vrchů, které střeží hned několik dominant – Mikulovský zámek, Svatý kopeček, či Kozí hrádek. Jen o pár kilometrů dál poté najdeme skvosty jako je Lednicko-valtický areál, zámek Lednice, vodní nádrž Nové Mlýny, nebo moderní aquapark s názvem Aqualand Moravia. Není tedy divu, že je v tomto místě abnormální poptávka po nemovitostech, a to jak domech či stavebních pozemcích, tak po bytech. Ty jsou prodávány buď standardně k bydlení, nebo na investici. Poslední novinkou jsou pronájmy bytů coby apartmánů, stále početnějším skupinám turistů. Vlastnit „svůj malý kousek“ Mikulova je dnes zkrátka výhodná investice. Naše společnost si je toho dobře vědoma a přináší vám stále další možnosti, jak si splnit sen a koupit nemovitost v tomto překrásném prostředí.

Richard Homola
ředitel pobočky

Schmidt Reality s.r.o.
Veveří 365/46
602 00 Brno
tel.: +420 775 349 869
richard.homola@schmidt-reality.cz
www.schmidt-reality.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+