Bydlení s rodinou v novém projektu Domy Březiněves aneb stavíme tam, kde mohou vaše děti a sny šťastně růst

16.05.2017 /

Euro Development, a.s. připravuje zcela nový a jedinečný projekt. Vyhledávaná lokalita městské části Praha 8 – Březiněves se rozroste o 76 nových rodinných domů.

Poklidná pražská čtvrť Březiněves se nachází na severním okraji Prahy a sousedí s městskými částmi Dolní Chabry, Ďáblice a Čakovice. V Březiněvsi žije přes jeden tisíc obyvatel. Během I. etapy výstavby projektu rodinné domy Březiněves se můžete těšit na 24 moderních dvoupatrových rodinných domů, jejichž výměra se bude pohybovat od 113 m² do 152 m².

Přímo v Březiněvsi se nachází mateřská škola. Dopravu do okolních škol zajišťují linky MHD. K rodinným nákupům výborně poslouží blízké obchodní centrum Letňany, které je autem dostupné za pár minut jízdy. Autobusové spoje vás do 15 minut dopraví do stanice metra “C” Ládví. Za stejný čas se autem dostanete i do centra hlavního města.

Lokalita je charakteristická zejména svou půvabnou okolní přírodou. Tvoří ji i blízký Ďáblický háj nebo přírodní památka Ládví, ve které se nachází buližníkový lom. Přes Březiněves vedou dvě cyklostezky a několik turistických tras. Pro sportovní aktivity lze rovněž využít několik sportovišť a rekreačních objektů, jejichž součástí je i fotbalové a mnohoúčelové hřiště, tenisové kurty a fitcentrum. K osvěžení či odpočinku přijde vhod rybník, u nějž je zároveň umístěno hřiště na plážový volejbal.

Život v této rychle se rozvíjející oblasti nabízí atraktivní rodinné bydlení v dosahu přírody s výbornou dopravní dostupností do centra Prahy. Projekt Domy Březiněves je výhodnou a bezpečnou investicí do vaší budoucnosti. Součástí standartního vybavení je například tepelné čerpadlo vzduch/voda a podlahové vytápění.

Máte pocit, že právě Březiněves by mohla být pro vás tím pravým domovem? Předprodej jsme odstartovali. Přijďte si ještě dnes vybrat váš vysněný dům! Začínáme na podzim 2017, rezervovat můžete již DNES! Tel. 224 222 111 | www.domybrezineves.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+