Zamilujte si unikátní projekt Kaunicův dvůr ve Slavkově

23.05.2017 /

Kaunicův dům je unikátní bytový komplex vystavěný na půdorysu historického panského dvora ve Slavkově u Brna. Kombinuje tak moderní architektonická a technologická řešení s historickou tradicí lokality. Projekt je výjimečný i po finanční stránce, v ceně bytů je zahrnuto garážové stání, sklepní kóje i moderní kuchyňská linka se spotřebiči. Podívejte se na výhody, které projekt nabízí, a nechte se okouzlit unikátním developerským projektem, který v České republice nemá obdoby.

Uvažujete o koupi bytu v okolí Brna a přijde vám, že v současné době nedokážete najít zajímavou nabídku, kterou byste si mohli dovolit? V tom případě zvažte projekt Kaunicův dvůr. Naši architekti jej navrhli tak, aby vám v něm nechybělo nic, co ve 21. století potřebujete ke spokojenému životu. Přidanou hodnotou je fascinující příběh místa, na kterém Kaunicův dvůr stojí.

Nový domov se slavnou historií

Bytový komplex je postaven na přesném půdorysu historického panského dvora šlechtického rodu Kouniců. Propojuje tak moderní architektonická řešení s jedinečnou minulostí této lokality. Atmosféru místa podtrhuje uzavřený relaxační park s bohatou zelení, lavičkami a okrasným jezírkem, kde si můžete dopřát odpočinek.

Kuchyňská linka se spotřebiči v ceně

Celkem 78 nadstandardních a prostorných bytů se nachází v uzavřeném komplexu, který poskytne svým obyvatelům dostatečné soukromí a bezpečí. K dispozici jsou byty o velikostech 1+kk až 4+kk, na své si tedy přijdou mladé páry i velké rodiny.

Všechny byty jsou navíc vybavené moderní značkovou kuchyňskou linkou se základními spotřebiči a moderní koupelnou. Vybavení nepředstavuje žádné náklady navíc, ale je standardní součástí každého bytu. Nedílnou součástí bytů jsou také částečně kryté terasy, atria a balkony s výhledem do zeleně. Přízemní byty mají vlastní terasy se zahrádkami.

V ceně každého bytu je také sklepní kóje a garážové parkovací stání umístěné v dvoupatrovém parkovacím domě, obyvatelé tak nebudou muset řešit problémy s parkováním.

Kaunicův dvůr poskytne svým obyvatelům příjemné a klidné prostředí. Zeleň obklopuje celý areál a v budoucnu bude obohacena o další nově vysazené stromy.

Skvělá dopravní dostupnost

Kaunicův dvůr se nachází pouze 20 kilometrů východně od centra Brna, kam se autem dostanete do dvaceti minut. Díky svému umístění a dopravním uzlům poskytuje výborné spojení nejen na Brno, ale také Prahu, Ostravu, Olomouc, Bratislavu, Vídeň nebo Budapešť. Ze svého domova se tak lehce dostanete téměř kamkoliv.

Občanská vybavenost

Slavkov u Brna je malebné a turisticky oblíbené místo, které se proslavilo díky Bitvě tří císařů. Je tak skvělým místem pro výlety, ale i pro život. Vše důležité najdete kousek od Kaunicova dvoru. Do školy a školky to vaše děti budou mít pouhých pět minut cesty. Blízko komplexu se nachází také poliklinika, úřady, banka a obchod s potravinami.

Ideální volba pro milovníky sportu

Kaunicův dvůr se nachází v bezprostřední blízkosti sportovního areálu a koupaliště. Pro fanoušky golfu máme dobrou zprávu – byty se nachází na lukrativní lokalitě vedle golfového resortu, což ještě zvyšuje jeho hodnotu.

Zajímavá investice

Kaunicův dvůr je nejen skvělým místem pro váš domov, ale také výhodnou investicí. Hodnota bytů v této lokalitě v poslední době narůstá a je srovnatelná s tržními cenami nových bytů v Brně.

Pokud se vám projekt Kaunicův dvůr líbí, s koupí bytu rozhodně neotálejte – polovina bytů své majitele už zná. Podívejte se na náš web www.kaunicuvdvur.cz a domluvte si s námi co nejdřív prohlídku! Celý komplex bude k nastěhování v srpnu 2018.

Ivo Dočekal
manažer projektu
+420 777 457 075
docekal@natmal.cz

SKR Living, s.r.o.
Nováčkova 233/18, 614 00 Brno
www.kaunicuvdvur.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+