VITOM první nájemník, který garantuje váš nájem

22.05.2017 /

Máte obavu z pronájmu vaší nemovitosti nebo špatnou zkušenost s nájemníky? Chcete být spokojeným majitelem, mít pravidelně zaplacený nájem a o nic víc se nestarat? Nechte vše na nás –VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM převezme kompletní odpovědnost, agendu spojenou s pronájmem a GARANTUJE VÁM PLATBU NÁJEMNÉHO a další služby na období 2-10 let bez ohledu na fakt, zda je váš byt prázdný, nebo obsazený nájemníkem.

JAK služba VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM PŘESNĚ FUNGUJE?

My sami si pronajmeme váš byt nebo celý nájemní či bytový dům na období 2-10 let. Jako nájemci přebíráme na sebe všechny starosti a rizika. Byty připravíme, třeba i vymalujeme a vybereme našeho klienta, respektive podnájemce, který v bytě bude fakticky bydlet. Celou dobu vám platíme pravidelně, každý měsíc, sjednané nájemné a služby spojené s užíváním bytu bez ohledu na to, zda je byt obsazen, nebo prázdný. Zároveň, jako VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM ručíme za stav vaší nemovitosti a máme sjednané řádné pojištění. Byty chodíme pravidelně kontrolovat a komunikujeme s podnájemci. VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM za vás řeší běžné problémy spojené s užíváním bytu a také s ukončením nebo prodloužením nájemních smluv. Zajišťujeme opravy v bytě, pravidelnou údržbu a vyúčtování služeb. Sledujeme legislativu a zabezpečujeme právní servis. Na nás jsou starosti s administrativou, s dodatky nebo předávacími protokoly. V každém případě dohlížíme, aby vše řádně fungovalo, a jak majitelé nemovitostí, tak i bydlící nájemníci byli spokojení. Dodržujeme totiž řádnou platební morálku a staráme se.

Tato služba je běžně rozšířená hlavně v zahraničí. Na velké oblíbenosti získává i na českém trhu. Na nás se nejčastěji obracejí majitelé nemovitostí, kteří bydlí v jiném městě, pravidelně cestují, nemají čas nebo nechtějí mít starosti, ale vědí, kolik jim pronajmutí nemovitosti může reálně vydělávat.

Přinášíme vám krátký rozhovor s naší klientkou, paní Kalinovou, která službu VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM využívá.

Jak jste se o službě VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM dozvěděla?

Jsem majitelkou bytu, který už 4. rokem pronajímám. Pravidelně se zajímám o nemovitosti a listuji časopisem GrandREALCITY. V době, kdy skončila již druhá nájemní smlouva a já musela nechat skoro nový byt znovu vymalovat, opravit a začít hledat dalšího a ideálně solventního nájemníka, jsem si přečetla o službě VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM.

Jaký byl váš první dojem?

Byla jsem překvapená, že samotní majitelé VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM, pan Mejzlík a pan Suchomel, hned reagovali. Domluvili jsme si osobní schůzku přímo v bytě, který jsem chtěla znovu pronajmout. Na místě mi službu důkladně vysvětlili a rovnou mi navrhli výši nájemného, kterou garantovali a platí každý měsíc v přesně domluveném termínu. Ještě ten den jsem od nich obdržela řádně vypracovanou nájemní smlouvu, kterou jsem poté potvrdila.

Co potom následovalo a jak jste spokojená?

Už rok a půl mi chodí na účet pravidelné nájemné a já mám klid. O všechno vyúčtování spojené s dodávkou jednotlivých energií i drobných oprav v bytě se stará VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM a své závazky plní bez výjimek. Před nedávnem jsem se v mém bytě byla podívat. Je udržovaný, čistý, pěkně zařízený a já vím, že je o moji nemovitost dobře postaráno. Jsem moc spokojená a všem tuto službu mohu jen doporučit.

Stojí vás služba VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM jako majitele nemovitosti nějaké peníze?

Mě prakticky nic. Běžný majitel nemovitosti přece také neplatí svému nájemníkovi za to, že může být jeho nájemníkem. Hned na začátku jsme se domluvili na pevné výši nájemného, kterou mi VÁŠ NÁJEMNÍK VITOM pravidelně platí. To byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem se pro ně rozhodla. Přebrali na sebe riziko, že platí i bez ohledu na to, zda je byt, třeba i krátkodobě obsazen. Mají dlouholeté zkušenosti v oblasti nájmů a jsou to profesionálové.

Váš nájemník VITOM

Váš nájemník VITOM patří do skupiny VITOM Group, která funguje na brněnském lokálním trhu od roku 2007. Myšlenka garantovaného nájmu vznikla v roce 2013 a komerčně jsme ji začali nabízet od roku 2014. Zaměřujeme se na pronájem bytových domů a bytů. v současné době máme přes 100 objektů v pronájmu na průměrnou dobu 7 let.

VITOM HOUSE
Vídeňská 18b
639 00 Brno

+420 724 432 145 (Viktor)
+420 774 415 441 (Tomáš)

info@vitom.cz
www.vasnajemnikvitom.cz
www.garantovanynajem.cz

PROČ CHTÍT ZA NÁJEMNÍKA VITOM?

  • garance zaplaceného nájmu
  • 100% obsazenost bytů
  • na trhu od roku 2007
  • 102 bytových domů/bytů

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+