„V Rychnově jsem spokojený, “ říká generální ředitel Pink Reality s.r.o.

19.05.2013 /

Rychnov nad Kněžnou se stabilně umisťuje na předních příčkách v kvalitě bydlení, a to hlavně díky dlouhodobé perspektivě nízké nezaměstnanosti, krásného prostředí podhůří Orlických hor a výborné občanské vybavenosti

Díky celé řadě pracovních příležitostí je v Rychnově mnoho mladých rodin, které mají skvělé podmínky pro rozvoj své rodiny, což mohu potvrdit i z vlastní zkušenosti, protože jsem rodilý Rychnovák a již tu 33 let naprosto spokojen žiji. Mezi hlavní výhody Rychnova nad Kněžnou určitě patří nízká nezaměstnanost a překrásné podhůří Orlických hor, které nabízí bezpočet sportovních a relaxačních aktivit. Nevýhodou zůstává logistické zatížení regionu a převážné zaměření pracovních příležitostí na automobilový průmysl. Narůstá výstavba a příprava lokalit pro novostavby – probíhá nejenom v Rychnově nad Kněžnou, ale také téměř ve všech navazujících okolních obcích. Co se týká nové bytové výstavby, tak to je bohužel horší, investorů v tomto druhu výstavby moc není, ale za to se nám ve městě staví další nový obchodní dům. Díky dotacím na rozvoj průmyslové zóny navíc došlo v okolí lokality k rekonstrukcím silnic, chodníků, výstavbě ČOV a také k investicím do školského systému na všech úrovních, včetně integrovaných záchranných složek.

Prodeje a pronájmy jsou v Rychnově nad Kněžnou na dobré úrovni a ceny se stabilně drží především v Rychnově nad Kněžnou na vysoké hladině s tendencí růstu – jedná se tedy o výhodnou investici, která nabízí téměř bezrizikové zhodnocení i za poměrně krátkou dobu. Postupný růst cen v Rychnově nad Kněžnou je zejména díky tomu, že mladé rodiny vyžadují zájmovou činnost nejen pro sebe, ale i své děti, a tak se stahují více do větších měst, kde je všeho více. Kdo tento komfort nevyžaduje, může si pořídit bydlení v přilehlých vesnicích a městech a to mnohem levněji. Cena původního panelového bytu 3+1 v Rychnově nad Kněžnou se pohybuje průměrně okolo 1 250 000 Kč, stavební pozemek včetně sítí ve městě pořídíte za cca 1 100 Kč/m² a novostavba rodinného domku je většinou nad 5 milionů Kč. Co se týká okolních měst, s cenou se dostanete na polovinu hodnoty než v Rychnově nad Kněžnou, u menších vesniček i na třetinu ceny.

KONTAKT:

Tomáš Milský

generální ředitel

PINK REALITY s.r.o.

Javornická 1581

516 01  Rychnov nad Kněžnou

Česká republika

tel.:+420 800 400 900

info@pinkreality.cz

www.pinkreality.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+