Brno-Bystrc: Klidná lokalita s plnou občanskou vybaveností

03.08.2017 /

Vila Marina. Tento výjimečný projekt je určen pro nejnáročnější klientelu. Samostatně stojící viladům se bude nacházet v krásném prostředí, v bezprostřední blízkosti Brněnské přehrady, s výhledem na vodu. Výhodami jsou velmi promyšlené a velkorysé dispozice bytů, parkování pod domem a na vlastním oploceném pozemku, nadstandardní výběr materiálů a zařizovacích předmětů a v neposlední řadě hlavně blízkost přírody.

Lokalita Bystrc nabízí pro své obyvatele kvalitní prostředí pro klidné bydlení včetně mnoha zajímavých míst k trávení volného času. Jedná se zejména o Brněnskou přehradu, nedaleký hrad Veveří, zoologickou zahradu, ale i možnost využití projížďky parníkem nebo přilehlých cyklostezek. Milovníci přírody ocení blízkost přírodního parku Podkomorské lesy s areálem Pohádky máje, chráněného území Pekárka a Údolí oddechu. Golfisté přivítají blízkost areálu Golf resort Brno. Bystrc je vhodná pro ty, kteří mají rádi čistý vzduch, přírodu, sport a klidné prostředí. Je zde velice dobrá občanská vybavenost. K dispozici je několik mateřských i základních škol, gymnázium zaměřené na výuku jazyků, zdravotnická zařízení, nákupní příležitosti, sportovní areály, dětská hřiště, restaurace i kavárny. Bezproblémové a rychlé je spojení do centra města. Pro všechny tyto aspekty je z realitního pohledu Bystrc žádanou a ceněnou lokalitou.

Mgr. Romana Dokonalová
realitní specialista

Gaute reality
Lidická 26, 602 00 Brno
Tel.: 602 117 882
dokonalova@gaute.cz
www.gaute.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+