Druhý ročník Realitního kongresu: Ve znamení inspirujících řečníků

28.08.2017 /

Zajímaví a inspirující řečníci, příjemné zázemí hotelu Jezerka na Seči. To jsou společní jmenovatelé nevšední vzdělávací akce, na kterou vás zveme. Nahlédli jsme realizačnímu týmu pod ruce a zjistili, proč byste si 19. září rozhodně neměli nechat druhý ročník Realitního kongresu ujít. Vyzpovídali jsme Ondřeje Mašína, výkonného ředitele Reality IQ, generálního partnera akce.

Jak probíhají přípravy na podobně velkou akci?

Myšlenka uspořádat realitní kongres nás napadla zhruba před jedním a půl rokem. Loňský ročník byl zatěžkávací zkouškou, kterou jsme obstáli, a proto letošní druhý díl připravujeme již s několika měsíčním předstihem.

Na co se můžeme těšit?

V jeden den uslyšíte přednášky od několika významných osobností z různých oborů. Za zmínku určitě stojí Ivo Toman, přední český školitel, Margit Slimáková, odbornice na zdravou výživu, či Tomáš Šebek, který se účastní projektu Lékaři bez hranic a byl na několika misích, např. v Afghánistánu či Jižním Súdánu. Pozvali jste zvučná jména řečníků.

Podle jakého klíče jste je vybírali?

Snažili jsme se o pestrou skladbu přednášejících. Naší prioritou je obchod s nemovitostmi a většina přednášek se točí kolem oborových novinek ze světa realit, financí a práva, nicméně si myslím, že pro většinu účastníků budou zajímavou inspirací i pasáže, které se netýkají přímo obchodu.

Prozraďte, na jaké přednášky se těšíte vy?

Osobně se nejvíce těším na přednášku Miroslava Jonáše na téma exekuce a insolvence, který ji vždy dokáže podat vtipnou a poutavou formou, a pak samozřejmě na vystoupení Ivo Tomana na téma Sebemanipulace k úspěchu.

Realitní kongres je letos přístupný široké veřejnosti. Proč jste se tak rozhodli?

Myslíme si, že je důležité, aby se lidé z realitní branže potkávali a společně diskutovali, například na téma spolupráce mezi realitkami a vytvoření kvalitní služby pro koncového zákazníka.

To zní zajímavě. Kde si mohu zarezervovat místo?

Jednoduše stačí zamířit na stránku www.realitnikongres.eu a kliknout na registraci. Neváhejte, kapacita je omezená a již v tuto chvíli je více než polovina míst obsazená.

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+