Vranovsko

31.08.2017 /

Vranovsko je zejména turisticky lákavá oblast, která se rozkládá v okolí městyse Vranov nad Dyjí. Spadá do okresu Znojmo, který se řadí díky své rozloze 1 590 km² mezi největší okresy České republiky a svou jižní hranicí v délce 105 km sousedí s Rakouskem. Velmi dobrá infrastruktura kraje umožňuje pohodlné dopravní spojení směrem na Brno, Jihlavu, Břeclav i Vídeň. Oblast Vranovska je atraktivní díky malebné a nedevastované přírodní krajině, vlídnému klimatu a samotné Vranovské přehradě, která je pro svou čistotu a teplotu vody právem označována jako „Moravský Jadran“.

Nádherné meandrovité údolí řeky Dyje mezi Vranovem a Znojmem je zároveň jediným moravským národním parkem zvaným Poddyjí, na který navazuje u rakouské hranice Národní park Thayatal. Celá oblast je navíc protkaná sítí turistických tras a cyklostezek s napojením na sousední okresy i Rakousko a kromě toho spojující všechny zajímavé historické objekty v okolí, jako hrad Bítov, Corštejn, Hardegg nebo zámek Riegersburg. Boom zde zaznamenává také oblíbená vinařská a gastroturistika, která těží z tradic i současnosti regionu. Během celého roku se zde koná řada tradičních kulturních, sportovních a společenských akcí. K oblíbeným volnočasovým aktivitám patří také návštěva nedalekého nákupního a zábavního centra Hatě s Freeport fashion arenou a dětským pohádkovým areálem Excalibur. Vranovsko je tak díky své poloze, přírodnímu rázu a možnostem vyžití velmi vyhledávaným místem pro chvíle odpočinku a relaxace, ale také zajímavou příležitostí k investici do nemovitostí v podobě ubytovacích a gastroobjektů. V této půvabné lokalitě a navíc v těsné blízkosti státního zámku Vranov nad Dyjí prezentuje naše společnost exklusivní nabídku prodeje Zámeckého hotelu.

Citlivě zrekonstruovaná historická budova a klidné prostředí poskytuje komfortní ubytování a odpočinek s celkovou ubytovací kapacitou 65 osob. Součástí hotelového objektu je také plně vybavená restaurace a konferenční sál pro 120 osob, letní terasa s panoramatickým výhledem na zámek, cukrárna, klenutý sklep s vinárnou i dostatek parkovacích míst. Objekt je kromě hotelového a restauračního využití vhodný zejména k pořádání větších firemních a společenských akcí. K těmto účelům disponuje prostorným konferenčním sálem s navazující terasou a výhledem na zámek, ale také nezbytným profesionálním zázemím a kompletním technickým vybavením. V současnosti je objekt v plném provozu a hosté si mohou vybrat ubytování v modernizovaných pokojích nebo nadstandardních apartmánech, ochutnat tradiční českou i mezinárodní kuchyni v hotelové restauraci nebo degustovat lahodná vína v místním sklípku. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Jiří Radouš
Realitní specialista

Jiří Radouš
Třída Kpt. Jaroše 1845/26
602 00 Brno
Tel.: 603 233 561
jradous@seznam.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+