MP CZECH real: Přijďte mezi nás!

20.09.2017 /

Odměnou za naši různorodou a dobře odvedenou práci je radost ze spokojeného klienta, dalších doporučení a zajímavých výdělků.

Obchod s nemovitostmi je služba, která si v dnešní době žádá profesionalitu, dobrý úsudek, ale také diskrétnost, důvtip a schopnost naslouchat. Náš tým je vybudován na pevných základech, zkušenostech z oboru a vzájemné kolegialitě. Vždy se snažíme prezentovat a vyhledávat nemovitosti s kreativitou a pozorností, kterou si zaslouží. Jsme zvyklí pracovat s úsměvem, férově a naší prioritou jsou spokojení klienti, kteří se k nám rádi vracejí.

Můžete krátce představit společnost MP CZECH?

Firma působí na brněnském trhu již téměř 20 let, jsme středně velkou realitní kanceláří, zaměřujeme se nikoli na kvantitu, ale na kvalitu odvedené práce. Pro naše klienty zajišťujeme vše v podstatě na klíč, a pokud přes nás obchodují nemovitost, prakticky se nemusí o nic starat a náš komplexní servis mají v ceně služeb. Zajistíme například daňová přiznání, přepisy energií, právní servis, tzn. vyhotovení veškerých potřebných smluv, jednání s úřady, doporučíme vhodné financování s naším smluvním partnerem, obstaráme znalecký posudek k nemovitosti, posudky pro potřeby dědického řízení a vypracování srovnávací tržní analýzy pro stanovení nejvýhodnější prodejní ceny.

Vy sám jste poměrně mladý, můžete nám krátce říci něco o sobě?

Jmenuji se Jiří Šmach a kromě toho, že se sám zabývám prodejem nemovitostí, ve společnosti MP CZECH pracuji jako manažer celého oddělení realit. Členem společnosti jsem již přes dva roky, dříve jsem byl zaměstnán i v jiných realitních kancelářích. Mohu ale zodpovědně prohlásit, že přístup i podmínky, které nám zde majitelé vytvořili, jsou ty nejlepší, se kterými jsem se kde setkal. Rovněž ohodnocení makléřů je vysoko nad standardem, které poskytují jiné realitní kanceláře.

Jak konkrétně řešíte jednotlivé případy

Ke každému našemu klientovi přistupuji individuálně dle jeho požadavků a potřeb, ať je to kupující, nebo prodávající. Vždy se snažím vyhovět všem jeho potřebám. Každého klienta beru jako VIP, věnuji se mu s patřičnou pozorností a svým úsilím se mu snažím maximálně vyhovět. Máme i svou stálou klientelu, pro kterou vyhledáváme nemovitosti tak říkajíc na míru. Mojí největší odměnou je spokojený klient, který se opět vrací, nebo zájemce o naše služby, který mě kontaktuje na základě doporučení klienta, pro kterého jsem odvedl kvalitní práci.

Kolik realitních makléřů momentálně ve společnosti MP CZECH působí?

Jak jsem již říkal, jsme středně velká společnost, momentálně u nás kromě mě pracuje 7 makléřů, dále asistentka, účetní, úzce spolupracujeme se dvěma právními kancelářemi. Velice rádi bychom ovšem okruh členů naší makléřské rodiny rozšířili, takže bych chtěl touto cestou oslovit všechny, které by práce v naší kanceláři zajímala. Neváhejte a přijďte mezi nás, realitní činnost je velmi zajímavá, my navíc nabízíme opravdu vynikající podmínky. Nováčky bezplatně zaškolíme, zkušené „realiťáky“ rádi přivítáme.

Na co by se tedy mohli Vaši noví makléři těšit?

Pokud se k nám rozhodnete nastoupit, rozhodně se můžete těšit na příjemné prostředí a přátelský kolektiv. Odměnou za poctivou práci je pak opravdu nadstandardní výdělek, peníze navíc makléři dostávají téměř okamžitě. Ve mně mají nově příchozí maximální oporu, se vším jim v případě potřeby poradím a já i majitelé společnosti se jim snažíme vycházet maximálně vstříc, protože víme, že začátky můžou být někdy těžké. Přijďte se podívat, jak to u nás chodí, a obrázek si udělejte sami!

O nás

MP CZECH Real je společnost zabývající se obchodováním s realitami, jsme profesionálové ve svém oboru a jsme schopni poskytnout komplexní servis po stránce odbornostní i právní. Odlišujeme se od jiných úsměvem, vstřícností, pravdou, férovostí, profesionalitou, zaměřením na spokojenost klienta a hladký průběh celého obchodu. Náš tým je složen z odborníků, kteří mají znalost lokálního trhu, dobrý úsudek o cenách v okolí, právní základy, komunikativnost a originalitu. Máme v nabídce i neveřejně inzerované nemovitosti. Zabýváme se prodejem bytů, domů, luxusních vil, pozemků, chat a rekreačních objektů, nebytových prostor a zároveň i pronájmem bytů, domů a nebytových prostor. Kromě toho se věnujeme mnoha developerským projektům. Zaměřujeme se i na výkup nemovitostí a oddlužení klientů v případě exekucí apod. Nabízíme i samostatnou právní pomoc a zastupování v případě přímého prodeje mezi kupujícím a prodávajícím.

Jiří Šmach
realitní specialista

MP CZECH real
Vídeňská 55, 639 00 Brno
tel. +420 731 484 294
e-mail: info@mpczech.cz
www.mpczech-real.cz
www.mpczech-investment.cz

Hledáme sympatického kolegu/kolegyni na pozici REALITNÍHO MAKLÉŘE

Čekáte každý měsíc na výplatu? Nebojíte se práce? Zavolejte a zjistěte, kolik si u nás můžete vydělat!
Žádné vstupní poplatky – Bezplatná školení
Peníze každý týden – Časová flexibilita
Kontaktujte nás: 731 484 294, cerna@mpczech.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+