Praha 5: Poohlížíte se po nemovitosti v této lokalitě? Poradíme vám!

10.10.2017 /

Poohlížíte se po nemovitosti na Praze 5? Hledáte vhodný prostor k investici? KOVA Reality je tím správným partnerem, na kterého se můžete obrátit. Realitní služby na prvotřídní úrovni nabízí přes 20 let. Ze stovek referencí je patrné, že tato společnost patří mezi úspěšné a vyhledávané realitní kanceláře.

Dobře víme, jak obtížné je v dnešní době nabídnout něco víc než konkurence, a v realitním oboru to platí dvojnásob, ale přesto to lze. A KOVA Reality je toho zářným příkladem. Otevřenost a transparentnost je zde na prvním místě, neboť jinak to ani nejde, aby mezi makléřem a klientem mohl vzniknout upřímný vztah, který povede k úspěšnému obchodu a dobré referenci. Tato pravidla ctí KOVA Reality i na svém novém webu, který spustila 1. 6. 2017. Přesvědčte se sami.

www.kova.cz – web, který nabídne víc, než čekáte

Stránky jsou opravdu přehledné a zaručeně se v nich neztratíte, ani když si s internetem příliš nerozumíte. Z výčtu služeb je patrné, že jako klient zde dostanete to, pro co jste si přišli. A dokonce ještě víc. Nejlepším důkazem je opravdu podrobný popis každé nemovitosti, doplněný profesionálními fotkami s popisky, které vám nemovitost i její okolí přiblíží natolik, že by reálně nebylo nutné absolvovat prohlídku a rovnou se rozhodnout.

Lidem poskytneme, co očekávají

Lidé k nám často chodí pro informace o konkrétních bytech, které si vyhlédli na realitních serverech. Kromě všech základních údajů najdete u jednotlivých nabídek třeba i dokumenty ke stažení jako půdorysy bytů, územní plán, znalecké posudky, výpis z katastru apod. Získáte tak ucelený přehled o vybrané nemovitosti.

Za zmínku stojí např. i snadné rolování mezi detailními fotkami, které mají za úkol ukázat nemovitost v reálném stavu a nic neskrývat. Web je plně responzivní, a tak nebudete mít problém rolovat a listovat ani ve svém tabletu či mobilu. U každé zakázky najdete také kontakt na makléře, který ji má na starosti. Můžete ho požádat o doplňující informace nebo se s ním jen poradit. Jako velice příjemný považuji fakt, že se o daném makléři ze stránek dozvíte i další informace. Osobní medailonek vás nasměruje na zrealizované zakázky a reference.

Najděte mi bydlení…

Patříte-li k těm, kdo hledají domov, mají jistou představu, jak by měl vypadat, ale nechce se vám trávit čas hledáním dokonalé nemovitosti, můžete jednoduše všechno nechat na makléři. K tomu slouží sekce „Najděte mi bydlení”. Více na www.kova.cz.

Ing. Ondřej Velemínský
manažer pobočky Smíchov

KOVA Reality s.r.o.
náměstí Kinských 76/7
150 00 Praha 5, Smíchov

tel.: +420 257 22 33 22

kova@kova.cz
www.kova.cz

 

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+