Praha 8: Ideální bydlení!

22.09.2013 /

Řekne-li se Praha 8, většina z nás si představí rušné čtvrtě jako Karlín. Přesto jsou v tomto obvodu i klidná místa, jako je Březiněves, které jsme si vybrali pro realizaci svého projektu. Proč? Obec se nachází v nejsevernější části Prahy, je tedy místem dostatečně vzdáleným, a přitom blízkým centru metropole. 

Svým novým obyvatelům nabídne Březiněves dostatek místa pro odpočinek a relaxaci prostřednictvím velkého množství parků, dětských hřišť, ale i rybník pro přírodní koupání apod. Kulturně – společenské touhy obyvatel uspokojí multikino či nesčetné množství obchodů a restaurací nedalekého obchodního centra Letňany. Sportovce jistě zaujme polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem přímo v Březiněvsi, nebo sportovní areál se zimní halou a aquacentrem ve výše zmíněném obchodním komplexu. To vše umožní novým obyvatelům nejen kvalitně bydlet, ale i kvalitně žít. Největší výhodu bych proto viděl v komplexní infrastruktuře, která je potřebná pro rodinný život (škola, obchody, koupaliště). Obec Březiněves nedávno rovněž vybudovala a otevřela novou školku. Připravuje se výstavba menšího nákupního centra apod.
S novými projekty struktura obyvatel v Březiněvsi mládne. Mladí lidé zakládající rodiny jsou hlavní cílovou skupinu projektu, ale podstatnou a nemalou skupinu tvoří starší páry, které se stěhují do nového domu. Domy se zde prodávají velice dobře. V rámci celého projektu RD Březiněves jsme podstavili přes 60 domů a většina je prodaných. Podle mého názoru je hlavním důvodem netradiční, velice příjemná architektura. Jedná se o domy rozmanitých dispozic a velikostí, které jsou uspořádané do tzv. „hnízd“, zaručujících zachování maximálně možného soukromí. Dalším významným specifikem je velkorysé propojení interiéru s exteriérem realizované prosklením čelních stěn vedoucích do zahrad, jež zajišťují přirozené denní osvětlení a navozují pocit volného prostoru. Za zmínku rovněž stojí možnost použití přírodních materiálů, jakými jsou dřevo a kámen. Ceny se pohybují od 4 900 000 Kč za dům 3+kk se zahradou. Pozemků je zde již méně a jsou vhodné pro investici.  Obecně si myslím, že rozhodnutí o koupi nemovitosti je nesnadné v každé lokalitě, jedná se přeci jen o zásadní krok, který vás ovlivní na poměrně dlouhou dobu. Tato lokalita nemá žádné zásadní vady, jsou to spíše individuální potřeby klientů. Co jedni považují za přínos, druzí naopak hodnotí negativně.
Naše společnost Akro Real, a.s., nabízí v Březiněvsi komplex atypických rodinných domů, představující svěží trend v progresivním vývoji městského bydlení, který spočívá v propojení klidné lokality s blízkostí centra velkoměsta. Za zmínku rovněž stojí i možnost použití přírodních materiálů jak ve funkčním, tak i dekorativním pojetí.
Ing. Lukáš Najman
ředitel společnosti
Akro Real, a.s.
I. P. Pavlova 1789/5
120 00 Praha 2
Česká republika
Tel.:   +420 221 592 038
+420 606 723 723
Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+