Domy na skalách. Dobrá volba!

20.10.2013 /

„Místo, kam se budete rádi vracet, místo, které si ihned zamilujete“ – tak zní slogan nového projektu výstavby moderních řadových domů v Ostravě – Hošťálkovicích, který bychom vám rádi dnes přestavili.  

Možná jste uvažovali o tom, že změníte adresu svého bydliště a poohlížíte se po pěkné lokalitě s dobře vybudovanou infrastrukturou, výbornou občanskou vybaveností a obklopená zelení na dosah. Přesně takovým místem jsou Hošťálkovice, ležící na panoramatickém a vyvýšeném místě v blízkosti centra Ostravy.
Budoucí zájemce ze stran mladých rodin jistě potěší, že v Hošťálkovicích je nově zrekonstruovaná škola, ale i dětské hřiště, fotbalové hřiště a další místa, kde se dá příjemně strávit volný čas. V blízkosti výstavby se navíc nachází autobusová zastávka MHD č. 34. Kromě těchto evidentních výhod je třeba zmínit kvalitu dané lokality. Ta volně navazuje na okolní vzrostlou zeleň a má ideální orientaci směrem ke slunci. Z východní strany je pozemek lemován příjezdovou komunikací Aleje. Navíc, jak sám název ulice napovídá, rovněž malebnou alejí z dubů a jasanů. Jižní a západní strana přechází do Bobrovnického lesa, po jehož stezkách je možné dojít až do údolí k řece Opavě. Z celé lokality je díky výškovému umístění krásný výhled přes vršky stromů až na nedaleké Beskydy a Jeseníky.

Tradiční architektura

Na první pohled vás však neosloví jen samotná lokalita, do které je projekt velmi citlivě zasazen, ale zároveň i jeho zajímavé architektonické pojetí. „Na základě zkušeností z předchozích akcí jsme zvolili řadovou zástavbu kombinovanou z více typů domů,“ upozorňuje ing. Pavel Srba z developerské společnosti bau32, spol. s r.o., která je autorem tohoto projektu. Jde celkem o tři typy domů – jeden typ přízemního atriového domu a dva typy řadových domů. „Tento typ zástavby je pro naši venkovskou a příměstskou krajinu tradiční. Čela stavení tvořila ulici, předzahrádky byly většinou bez plotů, osázené květinami, stromky…,“ doplňuje Pavel Srba.
Domy jsou navrženy tak, aby dostatečným a příjemným komfortem zajistily potřeby moderní rodiny. To vše při atraktivním a moderním architektonickém ztvárnění domů i celé lokality. Bloková zástavba má navíc další výhody. Umožňuje velkou úsporu pozemků, což se příznivě projeví na ceně za nemovitost jako takovou. Dále mají domy velmi příznivou energetickou bilanci, což se v dnešní době, kdy za energie platíme horentní sumy, rozhodně hodí. Při vhodně zvolených zahradních úpravách docílíte navíc dostatečného soukromí, ale přitom máte rovněž možnost sblížit se sousedy a vytvořit tak nové sociální vazby. Domy na skalách jsou zkrátka projektem, který rozhodně stojí za pozornost. Více se dozvíte na www.domy-na-skalach.cz.

Vlastnosti

  • Výborná lokalita obklopená zelení
  • Možnost výběru z několika typů domů
  • Skvělá dopravní obslužnost
  • Zastávka MHD na hranici pozemku
  • Architektonicky zajímavě řešené domy
  • Nízké náklady na energie
  • Možnost klientských úprav
  • Cena již od 2 950 000 Kč
  • Výběr z několika možností financování
bau32, spol. s r. o.
Mezírka 775/1
602 00 Brno
Telefon:
+420 722 966 966
+420 774 403 141

 

Ing. Libor Křivánek
Zástupce investora
Česká republika
Tel: +420 774 413 141

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+