6 praktických i designových doplňků do interiéru

19.11.2013 /

Správně vás napadá, že bez designových doplňků by to doma nebylo ono. Jsou totiž tím, co dělá náš domov praktickým, útulným a zároveň stylovým. Vybrali jsme pro vás 6 zajímavých kousků, do kterých se zamilujete.

Design pro děti

Dostatek úložných prostor je velké téma každého bytu i rodinného domu. Praktické a zároveň vtipné Lego úložné boxy s odklápěcím víkem pomohou vyřešit problém přebytku drobných hraček v dětském pokoji. Vyrábějí se v různých barvách i rozměrech a jednotlivé kousky do sebe zapadají jako stavebnice.

Zdroj: www.legacek.cz

Design pro detailisty

Dáváte přednost papírovým ručníkům na jedno použití před froté ručníky? Nelíbí se vám klasické držáky na toaletní papír? Chytrá věcička Paper-Pot vypadá jako designová moderní váza, po otevření ji však můžete doplnit právě papírovými kapesníky či toaletním papírem. Důkaz, že i zásobník na toaletní papír může být stylovým doplňkem do vašeho bytu.

Zdroj: mollaspace.com Lze koupit: Ebay, Amazon

Design pro milovníky tepla

Chybí vám doma prostor pro vlastní krb, přesto sníte o večerech v křesle, kdy pozorujete skutečný oheň? Novinkou na trhu jsou tzv. bio krby. Bio krb v sobě spojuje prvky skutečného krbu, navíc je úžasným designovým kouskem, který můžete zavěsit či postavit kdekoliv v interiéru. Žádný nepořádek, žádné nebezpečí, jen vizuální zážitek a hřejivý dotek skutečného plápolajícího ohně.

Zdroj: www.danske-krby.cz

Design pro kreativce

Baví vás experimentovat a měnit interiér svého domova podle nálady? Pak jsou pro vás naprosto ideální hračkou a zároveň bytovým doplňkem Washi pásky. Washi pásky jsou vyráběné v Japonsku z rýžového papíru. Jsou snímatelné, popisovatelné a pestrobarevné. Lze jimi polepit zeď, lampu či nábytek. Doladí interiér rychle, snadno a hlavně levně!

Zdroj: www.washipasky.cz

Design pro milovníky pořádku

Máte rádi vše po ruce, a přitom pěkně skryté před zraky nečekaných návštěv? Pak pro vás mohou být dobrou inspirací multifunkční stolky od firmy BoConcept.“ Konferenční stolek působí na první pohled minimalistickým dojmem, při bližším zkoumání však překvapí množstvím vyklápěcích komponentů a skrytých úložných prostor.

Zdroj: www.boconcept.com/cs-cz

Design pro odvážné

Nebojíte se barev a rádi si hrajete se světelnými efekty. Pokud na vás tato charakteristika sedí, pak vás jistě nadchnou bavlněné, ručně vyráběné světelné řetězy Cable & Cotton. Můžete si vybrat z pestré škály barev a délek nebo si vytvořit vlastní zcela originální řetěz. Bavlněné koule se po zapojení do elektřiny rozzáří a dodají vašemu interiéru barvu, světlo i styl.

Zdroj: cableandcotton.co.uk

Která z těch věciček se vám nejvíce líbí?

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+