Brat Pitt dostal k 50. narozeninám ostrov!

18.12.2013 /

Už před časem proběhlo médii řada zpráv o tom, že slavný herec a jeden z nejkrásnějších mužů na planetě dostane od svojí ženy herečky Angeliny Jolie ke svým 50. narozeninám, které má právě dnes, ostrov ve tvaru srdce. Důvod, proč jsme se o ostrov zajímali, je stavba, která se na ostrově nachází. Jejím autorem je Frank Lloyd Wright. A odborníky je považována za architektonický skvost. Posuďte sami.

Ostrov, který darovala Angelina Jolie svému choti má tvar srdce. Na trh se dostal v roce 2012 s cenou 19 900 000 dolarů. Kromě svého netypického tvaru je rovněž domovem dvou domů, které navrhl slavný architekt. Brad Pitt ovšem nebude muset cestovat na ostrov dlouhé hodiny, jelikož se nachází pouhých 50 kilometrů severně od New Yorku. Navíc se sem dá dostat i vrtulníkem, díky heliportu. Je rovněž přístupný i z pevniny lodí. Stavba zahrnuje celkem dva domy. Jeden slouží jako chata, druhý je určen k trvalému bydlení. Oba jsou odborníky ceněny jako mistrovské architektonické dílo.

Hlavní rezidence byla přitom postavena v roce 2008, po jednom z finálních plánů Wrighta. Ta je považována za jedno z jeho nejpozoruhodnějších staveb. Uvnitř domu je použita celá řada zajímavých prvků. Jedním z nich je např. kámen vestavný do interiéru v koupelně i v kuchyni. Není to ovšem první dům, který herečka svému manželovi pořídila. Již před dvěma lety mu totiž koupila nemovitost rovnou s vodopádem.

Foto: www.bornrich.com

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+