Umíme prodat jakoukoli nemovitost!

04.01.2014 /

Každý začátek je těžký, své o tom ví i zakladatelé úspěšné brněnské realitní kanceláře Gaute, a.s., která patří mezi přední hráče na brněnském realitním trhu. Jak se dá v dnešní době vybudovat prosperující společnost? Za vším stojí kvalita, důvěra i zajímavá vize!  

Vše začalo zhruba před 18 lety, kdy  byla založena realitní společnost.  Záměr byl poměrně prostý: poskytovat kompletní realitní služby založené na profesionalitě, znalostech realitního trhu, ale i právní a finanční problematiky. A především dodržovat zásadu přes kterou „nikdy nejede vlak“. A tou je kvalita a slušnost. Díky tomu se podařilo za dobu jejich existence vybudovat realitní společnost, která je na špici místního realitního trhu. Každá úspěšná firma ovšem nemůže usnout na vavřínech, aby stále dobře prosperovala, a tak i Gaute neustále pracuje na nabídce nových služeb. V současné době byl řízením společnosti pověřen pan Dušan Přikryl.

Co je klíčové při budování úspěšné firmy?

D.P.: Kromě kvality a slušnosti je to nepochybně tým zkušených makléřů, kteří jsou společnosti věrní. Měli jsme štěstí, že takový tým máme. Tito lidé pro nás pracují 5, 10 i více let, což není u realitních kanceláří úplně běžné.

Je těžké uspět dnes v konkurenčním prostředí?

D.P.: Rozhodně to není lehké. Vybudovat si jméno, stojí mnoho úsilí. Udržet si ho, je podle nás ještě těžší. Dlouho jsme pracovali na tom, abychom se zařadili mezi špičku. Nyní řešíme jiný problém. Klienti nás v poslední době začali vnímat jako společnost, která má jméno, a tudíž se zabývá pouze většími a dražšími nemovitostmi…

Jak se to stalo?

D.P.: Možná k tomu došlo i v souvislosti s naším oddělením transparentního zpeněžování majetku, které se zabývá především realizací elektronických aukcí, výběrových řízení a dražeb. Oddělení má za sebou realizaci několika hodně zajímavých realitních transakcí. V praxi se aktuálně setkáváme s tím, že klient s potřebou prodat běžný panelákový nebo jiný byt má problém se na nás obrátit, a to v domnění, že tyto věci neřešíme a nejsou pro nás zajímavé. Rádi bychom tento názor změnili, jelikož opak je pravdou, a především tyto služby poskytujeme za rozumné ceny.

Jak to tedy je?

D.P.: Na běžných nemovitostech jsme totiž vyrostli a pokračujeme v této práci i nadále. Každý klient je u nás vítaným a jsme rádi, pokud mu můžeme poskytnout maximálně profesionální služby s kompletním servisem, který k prodeji i koupi nemovitosti patří. Přece jen jsou to pro většinu lidí celoživotní úspory, které již má, nebo se chystá do nemovitosti vložit. A s touto vizí ke každému klientovi přistupujeme. Pro shrnutí se zabýváme prodejem a pronájmem bytů, rodinných domů, pozemků, dále i nájemních domů, komerčních objektů a pod. Zkrátka nabízíme komplexní služby pro každého.

Více o společnosti najdete na www.gaute.cz.

Představujeme

Společnost Gaute, a.s., působí na realitním trhu od roku 1996. Po celou dobu své existence nabízí klientům kvalitní služby v oblasti zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí, později i v oblasti dražeb a výběrových řízení. Cílem profesionálního týmu je stálé zkvalitňování služeb a posilování důvěry ve společnost. V klientských řadách je zastoupeno mnoho velkých a významných společností, ale i klientů z řad vlastníků bytů nebo rodinných domů. Společnost nabízí tyto služby:

  • Prohlídky nemovitosti
  • Doporučení prodejní ceny
  • Inzerce a prezentace
  • Právní servis
  • Bezpečnou úhradu kupní ceny
  • Poradenská činnost
  • Zastupování v řízení před KN
  • Přepisy médií

Veškeré výše uvedené služby jsou pro prodávající zdarma.

Podrobně se o nich dočtete na www.gaute.cz/o-nas/sluzby.

Bytový dům pegas

  Kromě realitních služeb společnost Gaute, a.s., spolupracuje také s developery při prodeji nových bytů a rodinných domů. Jedním z aktuálních projektů v nabídce jsou „Nové byty Brno Slatina PEGAS“, jehož realizátorem je společnost JB Stavební. Bytový dům PEGAS nabízí pohodlné, zajímavě řešené malometrážní byty s velmi rychlou dostupností do centra Brna. Výhodou tohoto domu je dobrá a klidná poloha v souladu s okolní zástavbou podél ulice Langrova. Jde se o cihlovou stavbu s pultovou střechou, kde byl zachován původní obvodový plášť domu. Obytný dům tvoří 4 nadzemní podlaží a nabízí celkem 35 bytů a 60 venkovních parkovacích stání. Více o projektu na www.novebytyslatina.cz.

Dušan Přikryl

výkonný ředitel

GAUTE realitní společnost

Lidická 26

602 00  Brno-město

tel.:  +420 800 194 125

gaute@gaute.cz

www.gaute.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+