Videoprohlídky pomohou při prodeji nemovitosti!

05.02.2014 /

Hledání nových možností a snaha o rozšíření stávajícího portfolia služeb, to jsou hlavní důvody, proč se zástupci realitní kanceláře Unicareal rozhodli o zařazení videoprohlídek mezi své standardní služby. Co přinesou klientům a kolik to stojí, jsme se zeptali paní majitelky Valerie Magić. 

Proč jste se vlastně pro videoprohlídky rozhodli?

V.M.: Důvod je prostý, neustále hledáme nové možnosti a rozšíření stávajícího portfolia služeb a videoprohlídky jsou novou možností moderní prezentace nemovitostí. Velmi nám pomohl fakt, že jsme dostali nabídku od kameramana a režiséra, který se filmem živí. Po schůzkách, kde jsme si vzájemně ujasnili představy, jsme se pustili do několika pilotních videoprohlídek a byli jsme spokojeni.

Není jednodušší nemovitost kvalitně vyfotit?

V.M.: Videoprohlídka detailním způsobem v několika málo minutách odprezentuje nemovitost ze všech úhlů. Tohle fotografie podle mého názoru nenahradí. Říká se, že jeden obrázek vydá za tisíc slov, v tomto případě jedno video za „mnoho“ fotek. V mnoha ohledech se nám potvrzuje, že po shlédnutí videa jdou na prohlídku již klienti, kteří o nemovitosti vážně uvažují, a naopak na prohlídku nejdou ti zájemci, kteří po shlédnutí s jistotou ví, z jakého důvodu jim daná nemovitost nevyhovuje.

Kolik tato služba stojí?

V.M.: Levné to právě není – kvalitní práce má svou cenu, ale bereme to jako dobrou investici a na výrobě rozhodně nešetříme. Pro klienty, kteří se rozhodnou pro exkluzivní smlouvu s Unicareal, je videoprohlídka v rámci luxusního balíčku služeb plně hrazena z naší strany.

Proč byste doporučila prodávat nemovitost s pomocí videoprohlídky?

V.M.: Myslím, že důvodem je odezva. Pokud žádná není, asi se video nepovedlo. My zatím máme od klientů pozitivní ohlasy a zájem o videoprezentaci právě jejich nemovitosti  stoupá. Zcela určitě videoprohlídky ušetří čas mnoha lidem, majitelům i zájemcům. Z praxe mohu také uvést konkrétní případ, kdy zájemce, který na základě klasické prezentace o dané nemovitosti vůbec nepřemýšlel, po shlédnutí videa a následné prohlídce tuto nemovitost koupil. Nechci tvrdit, že to tak je vždy, ale i to se může stát.

Více o službě najdete na našich nových stránkách www.unicareal.cz.

Unicareal svým klientům nabízí

  • Profesionální realitní služby
  • Výkupy nemovitostí
  • Řešení exekucí
  • Kompletní právní servis
  • Advokátní úschovu peněz
  • Znalecké posudky
  • Průkaz energetické náročnosti
  • Homestaging
  • Vyklízení nemovitostí
  • Přepisy energií
  • Daňové přiznání
  • Odborné konzultace

NOVINKA! Profesionální video prohlídky nemovitostí!

Zajišťujeme financování

Navštivte naše nové webové stránky www.unicareal.cz

Valerie Magić

majitelka společnosti

Unicareal s.r.o.

Roubalova 4

602 00  Brno

tel.:        +420 541 211 876

GSM:  +420 774 740 345

www.unicareal.cz

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+