feelHOME: rezidenční developerské projekty

08.02.2014 /

Komerční sdělení – V nabídce nemovitostí realitní kanceláře Svoboda & Williams nechybějí nadstandardní rezidenční projekty nacházející se převážně v Praze a v jejím nejbližším okolí. Nároční klienti si tak mohou vybírat z bohaté nabídky nově postavených nemovitostí situovaných v dosahu široké škály služeb, ale také z pečlivě zrekonstruovaných bytů, nabízejících jedinečné možnosti bydlení v původní dobové atmosféře. Tyto kvalitní rezidenční projekty se nacházejí v historickém centru města (Staré Město, Malá Strana), v dalších oblíbených rezidenčních čtvrtích (Bubeneč, Letná, Podolí, Braník, Košíře, Hřebenky) nebo ve výjimečných lokalitách v okolí Prahy.

Zájemci o moderní byty v novostavbách situovaných v Praze a okolí mohou navštívit i portál feelHOME.cz, provozovaný realitní kanceláří Svoboda & Williams, na kterém naleznou detailní popisy těchto rezidenčních projektů, plánky bytů či domů a další detaily, včetně dopravní dostupnosti a přehledu služeb v blízkém okolí nemovitosti. Portál feelHOME vám chce poskytovat aktuální informace o dění na (především) pražském realitním trhu i další informace ze světa bydlení. V případě, že vás některá nemovitost představená na tomto portálu zaujme, realitní makléři feelHOME vám ochotně nabídnou relevantní informace o této nemovitosti i další odbornou podporu.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+