U parku Jezerka: Krásné výhledy na celou Prahu

15.03.2014 /

Krásné staré městské domy, většinou situované ve skvělých lokalitách – takové jsou projekty společnosti Czech Buildings s.r.o. A ne jinak je to i u projektu, který bychom vám rádi dnes představili –  U parku Jezerka, který je situovaný do lokality Prahy 4.

Sama lokalita projektu napovídá, že půjde o atraktivní projekt bydlení, který nadchne všechny věkové kategorie. Dostupnost centra města, perfektní občanská vybavenost a výborné dopravní spojení prakticky kamkoli, kam v rámci hlavního města potřebujete. Projekt se nachází jen malý kousek od stanice metra Pankrác. Na Karlovo náměstí se dostanete do 10 minut. Nejen mladé rodiny s dětmi jistě ocení blízkost nového nákupního centra Arkády Pankrác, kde lze trávit i volný čas, jelikož se zde koná celá řada kulturních akcí, které centrum pravidelně pořádá. Příjemné kulturní zážitky rovněž můžete zažít v divadle na Jezerce, kde je k dispozici také restaurace a venkovní terasa, která se zejména v létě stává příjemnou oázou pro maminky s kočárky.

Nejen dostatek služeb a obchodů, ale i dostupnost vzdělání hraje dnes velkou roli při výběru místa vhodného pro život. Ani tento fakt vás trápit v případě projektu U parku Jezerka nemusí. Jen pár minut chůze a jste v místní škole či školce, kde bude o vaše ratolesti svědomitě postaráno.

Luxusní výhledy na celou Prahu

Jednoznačně největší předností jedinečného projektu jsou však nezapomenutelné výhledy na celou Prahu. Všechny nabízené byty jsou svým způsobem ojedinělé a každý byt má své kouzlo a charakter. Pro milovníky půdních prostor je to jednoznačná volba.  Společnost Czech Buildings s.r.o. je specialistou na podobné projekty, proto si troufneme říci, že i tento je připraven přesně tak jako ostatní, aby byl zachován genius loci a noví obyvatelé zde mohli žít příjemným, moderním způsobem života a užívat všech jeho krás. Že se tento záměr povedlo naplnit, naznačuje bezesporu i v současnosti 50 % prodaných bytů. Všechny bytové jednotky mají úctyhodnou metráž, která se pohybuje od 71 m2 do 111 m2. Je třeba rovněž dodat, že jejich výstavba byla zahájena v zimě 2012. S dokončením se počítá v létě tohoto roku. Většina bytů bude mít balkon nebo terasu orientovanou na jih až jihozápad – přímo do krásné zeleně. Dva největší byty se přitom budou pyšnit exkluzivním výhledem ze střešních teras na park Jezerka. Konečnou podobu bytu lze samozřejmě ještě doladit podle vlastního přání.

V současné době byla dokončena hrubá stavba projektu. Je tedy jasné, že vše běží podle plánu a byty budou v létě 2014 připraveny k nastěhování. Je také jasné, že pokud chcete svůj domov jakkoli upravit, je nejvyšší čas na rezervaci. Připraveni jsou pro vás odborníci, kteří vám pomohou s výběrem vnitřního vybavení i případnými změnami. Stejně jako každý dobrý dům má svou genezi, tak i každý projekt potřebuje velkou míru vloženého úsilí a času, aby nakonec mohl vzniknout právě ten dobrý dům. A tímto pravidlem se lidé z Czech Buildings s.r.o. vždy řídí. Z jejich projektů je to ostatně patrné. Nevěříte? Zkuste nahlédnout do portfolia realizací a uvidíte. Více informací najdete na www.czechbuildings.cz.

Czech Buildings s.r.o.

Jsme společnost působící na realitním trhu od roku 2008. Základy a zkušenosti našich aktivit čerpáme již od začátku devadesátých let. Cílem společnosti je nabídnout klientům produkty, o kterých jsme sami hluboce přesvědčeni a za kterými můžeme pevně stát. Vycházíme z přesvědčení, že pokud nám má naše práce přinášet radost a uspokojení, musí být spokojen i náš zákazník. Aby tato rovnice mohla fungovat beze zbytku, bylo nesmírně důležité najít takové kolegy a spolupracovníky, kteří ji s námi budou ochotně a rádi sdílet. Náš team tvoří architekti, projektanti a realitní specialisté s cílem vytvořit bydlení splňující veškeré nároky na design, technologie a vysoký standard. Naše schopnosti a služby zaměřujeme především na menší developerské společnosti a na soukromou klientelu, která hledá něco navíc, něco jedinečného a rozhodně to není pouze o množství investovaných prostředků.

Naše práce začíná vyhledáním vhodné polohy nemovitosti, společně s architektem vytvoříme koncepci a styl, vypracujeme projektovou dokumentaci a zajistíme potřebná povolení k realizaci stavby. Kontrolujeme průběh stavebních prací a následně realizujeme prodej či pronájem. Jednáme s klienty o změnách v projektu, navrhujeme a realizujeme interiéry, samozřejmostí je zajištění hypotečních úvěrů a znaleckých posudků, právní servis. V případech, kdy klient kupuje nemovitost jako investici, poskytujeme support po celou dobu trvání nájemní smlouvy. Více o nás najdete na www.czechbuildings.cz.

Czech Buildings, s.r.o.

sídlo:     Ostrovského 23 / 150 00 Praha 5

office:   ateliér Taškentská 8

101 00  Praha 10-Vršovice

Lenka Hanžlová – jednatel – tel. +420 605 230 131

Lukáš Hanžl – jednatel – tel. +420 733 640 241

info@czechbuildings.cz

www.czechbuildings.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+