Nehvizdy:Ideální místo pro rodinné bydlení!

16.03.2014 /

Není lokalita jako lokalita. Bydlení za městem přináší svým obyvatelům řadu výhod. Ovšem, pokud nežijete, “jak se říká“, na zelené louce. To rozhodně neplatí pro obyvatele Nehvizd, městyse, který je svou skvělou infrastrukturou a výbornou lokalizací rozhodně dobrou volbou pro rodinné bydlení. Najdete zde vše, co od života za Prahou očekáváte. Pokud se navíc dobrá adresa snoubí s kvalitní stavbou – není co řešit! A to je přesně případ projektu „Rodinné domy Nehvizdy“ od Uniga-cz a.s.

Skvělá dopravní dostupnost

Městys Nehvizdy leží jen 8 kilometrů od hranice Prahy. Pohodlně se do centra města dopravíte nejen automobilem, ale i příměstskou dopravou, která dobře funguje nejen ve špičce, ale i mimo ni. Městys leží v rovinaté krajině středního Polabí, která je ideálním místem pro aktivní trávení volného času např. na kole nebo na bruslích. To samozřejmě není zdaleka všechno.

Zelená pro rodiny s dětmi!

Zastupitelé velmi citlivě vnímají aktuální potřeby současných rodin, které zde již našly útočiště. Díky tomu se např. již dvakrát navyšovala kapacita místní školky, která v současné době pojme neuvěřitelných 180 dětí. Rekonstrukce se dočkala rovněž místní škola, která letos otevírá 3 první třídy a funguje pro celý první stupeň. Nově se pracuje i na vzniku druhého stupně. Společnosti, jako je Uniga-cz a.s., která zde realizuje úspěšný projekt rodinných domů s názvem „Rodinné domy Nehvizdy“, se rovněž podílí na vylepšování podmínek pro místní obyvatele. Zrealizovala zde například pěkné, moderní dětské hřiště a postarala se kompletně o zeleň v okolí projektu. Mezi první a druhou etapou vybudovala dokonce i park pro místní obyvatele.  I díky těmto „drobnostem“ se stává z Nehvizd vyhledávané místo mladých rodin, které zde spokojeně žijí. Myslí se ovšem i na budoucnost těchto rodin. Proto již teď v Nehvizdech funguje moderní skate park, kde se sportovně vyžívá taktéž dospívající mládež, stejně jako místní klub pro mladé, kam chodí děti trávit svůj volný čas. V budoucnu bude dokončeno i nové moderní sportovní centrum a společně s nově zrekonstruovanými hřišti v místním Sokole tak bohatě uspokojí sportovní potřeby všech generací. To jsou fakta, která umí přesvědčit všechny ty, kteří hledají kvalitní bydlení bez přítomnosti hluku a špinavých městských ulic.

Rodinné domy s přidanou hodnotou

Druhá etapa úspěšného projektu od Uniga-cz a.s. nabízí domy různých dispozic od 3+kk až po 5+kk. Na výběr je i několik variant vytápění, které si klient může zvolit podle uvážení i svých finančních možností. Standardní vybavení domů je na velmi dobré úrovni, ze kterého si jistě vybere každý. Pro náročnější klientelu jsou samozřejmě připraveny i nadstandardní varianty. Součástí domů jsou i velkorysé pozemky a garáže.

Úsporné a kvalitní bydlení za rozumnou cenu

Asi se shodneme na tom, že nemalou roli při výběru vhodného bydlení pro rodiny s dětmi hraje i vlastní cena nemovitosti. Mnohdy až „na prvním místě“. Výhodou rodinných domů od společnosti Uniga-cz a.s. je jejich příznivá cena při zachování vysokého standardu výstavby s ohledem na dostatečně zateplení domu, ale i vnitřního vybavení. Díky realizaci první etapy bylo možné navíc domy ještě vylepšit tak, aby jejich budoucí majitelé ušetřili ještě více financí za pravidelné výdaje spojené s provozem domu. (Např. při volbě vytápění tepelným čerpadlem je možné reálně se dostat na náklady za elektřinu na 2 800 měsíčně.) Více o druhé etapě výstavby se dozvíte na www.uniga.cz.

Nehvizdy

  • Domy se zárukou
  • Kvalitní projekt s úpravou okolí
  • Řadové domy, dvojdomy, trojdomy
  • Dispoziční řešení 3+1, 4+1, 5+1 s garáží a zahradou
  • 4 možnosti vytápění v nízkoenergetickém režimu
  • Zajímavá lokalita, dostupnost MHD, Klánovického lesa i golfového hřiště
  • Cena včetně DPH a pozemku

Kontakt

Uniga-cz a.s.

Davídkova 34

180 00  Praha 8 – Libeň

Tel.:       +420 284 840 102

                (po-pá 8 – 16.30 hod)

                +420 603 251 516 (kdykoliv)

borosova@uniga.cz

www.uniga.cz

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+