Buďte makléř QARA a 100% provize je Vaše!

30.04.2014 /

V poslední době se na realitním trhu setkáváme s několika novinkami. Nový občanský zákoník se postaral o změnu spousty zažitých pravidel. Zažitá pravidla v odměňování realitních makléřů mění i projekt realitní kanceláře s názvem QARA. Jak funguje a jaké služby nabízí, jsme se zeptali Michala Součka, jednatele společnosti.

„Rádi bychom se postarali o nové pozitivní povědomí o oboru Realitní makléř. Chceme, aby rodiny stejně jako mají svého osobního finančního poradce nebo právního zástupce, měly i svého realitního odborníka. Proto jsme vytvořili projekt s názvem QARA. Vítáme u nás všechny schopné makléře, kteří berou svou profesi vážně, chtějí v rámci svého oboru skutečně něco dokázat a zároveň nechtějí být vazalem realitní kanceláře.

Co tedy těmto makléřům nabízíte?

Jsem přesvědčen, že jsme pro naši profesi vytvořili perfektní profesionální prostředí se všemi potřebnými standardními i nadstandardními nástroji. 

Které to jsou?

Je jich mnoho, tak jen ty nejdůležitější: v první řadě inzerci na více než dvaceti inzertních serverech, reprezentativní kancelářské prostory s veškerým potřebným vybavením, smluvně zajištěné kvalitní právní služby i financování nemovitostí, monitoring inzerce, výhodný neomezený tarif s internetem v mobilu a v neposlední řadě specializovaná školení, která nás posouvají dále a učí nás se lépe přizpůsobit stále se měnícím potřebám našich klientů. Snažíme se, abychom měli stále aktuální všeobecné, ale i odborné vzdělání, které je potřeba v každé profesi.

Jak tedy přesně Vaše společnost funguje a kolik to stojí?

Jde obecně o nový model spolupráce nás realitních makléřů. My všichni jsme realitní makléři na volné noze vystupující pod značkou QARA. Ta nás zaštiťuje a vytváří nám dokonalé podmínky pro naši práci. Odměnou je nám pak 100% provize z uzavřeného obchodního případu, nemalá finanční odměna za poskytnutí reference na uzavření finančních produktů (hypoték a úvěrů), ale i spokojenost našich klientů s fantastickým právním servisem u našeho smluvního partnera. 

Náklady společnosti na inzerci, nájmy, propagaci a další, pokrýváme z paušálů, které jsou nastaveny tak, aby zbytečně nezatěžovaly naše rozpočty.  

Může se stát Vaším „člověkem“ kdokoli?

To určitě ne. Nabízíme možnost zkušeným makléřům, kteří dokáží samostatně realizovat své obchodní aktivity a váží si svých klientů. V našem kolektivu jsme rádi za všechny zkušené profesionály s vlastním portfoliem klientů, kteří si podle našeho názoru zaslouží 100 % své provize. Naším člověkem je obchodník, který svoji kariéru buduje postupně a hlavně dlouhodobě s upřímnou odpovědností ke všem svým zákazníkům.

Co nabízíte klientům?

Zejména kvalitu v podobě kvalitních lidí a kvalitních služeb. Již nyní, kupříkladu, připravujeme nové responzivní webové stránky s moderními funkcemi, většími fotografiemi, které budou dostupné v plné kvalitě na počítačích, tabletech, ale i dotykových mobilních telefonech, které jsou k surfování po realitních nabídkách využívány v poslední době čím dál častěji. Děláme všechno proto, aby naše značka QARA byla dlouhodobě synonymem kvality a dostala se do povědomí zákazníků jako značka realitní kanceláře, jejíž služby všichni rádi využijí. 

Plánujete rozšíření i mimo Prahu?

Určitě nás zajímají všechny regiony, a to z dlouhodobého hlediska. Všude se najdou realitní profesionálové, kteří si zaslouží být za svoji dobrou práci maximálně ohodnoceni. Nic se ale nedá uspěchat, a na rozšíření do regionů se nejdříve chceme pořádně připravit.“  

 

 qara_logo

Sídlo:

17. listopadu 237

530 02  Pardubice

Pobočka:

Hálkova 2/1406

120 00 Praha 2 

Kontakt:

tel.: +420 606 122 200, +420 606 122 422

email: info@qara.cz

web: www.qara.cz

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+