Slezská Ostrava:

07.07.2014 /

Na území města Ostravy v současné době není velká nabídka nových moderních bytů. Nové bytové projekty prakticky nevznikají, aktuálně jsou dokončovány zpravidla jen ty projekty, jejichž výstavba započala v minulých letech.

Na území města Ostravy v současné době není velká nabídka nových moderních bytů. Nové bytové projekty prakticky nevznikají, aktuálně jsou dokončovány zpravidla jen ty projekty, jejichž výstavba započala v minulých letech.

Víme, že lokalita hraje při výběru nové nemovitosti velkou roli. Naše firma se proto rozhodla zájemcům o moderní bydlení nabídnout takovou lokalitu, která disponuje velkým množstvím služeb díky svému umístění v centru severomoravské metropole a zároveň poskytne dostatečný klid díky přítomnosti okolní přírody.  Jsem velmi rád, že se nám podařilo vybudovat komplex tří obytných domů s 65 bytovými jednotkami, který se nachází pouze 10 minut pěší chůzí od centra Ostravy. V blízkém okolí naleznete díky tomu veškeré služby a kulturní vyžití.

Byty jsou orientovány tak, že si klient může vybrat výhled na město, či do parkové zeleně. Většina bytů má k dispozici parkovací garážová stání v suterénu domu. Variantou je i venkovní parkovací stání. Situačně jsou byty řešeny jako 2+kk nebo 3+kk s tím, že dispozice bytů plně využívá obytné plochy tak, aby vyhovovala potřebám obyvatel, jak z hlediska rozmístění nábytku, tak i využití úložných prostor. Vybavení bytů je ve vyšším standardu.

Pro příklad, v koupelnách jsou použity kvalitní nadstandardní obklady a dlažba v příjemném barevném řešení, součástí je také značkové sanitární vybavení.  Domy jsou z hlediska tepelně izolačních vlastností zařazeny do energetické třídy B, což v kombinaci s plynovým kotlem, umístěným v každém bytovém domě, přináší výhodu ekonomického vytápění bytu a tím velmi přijatelných nákladů na jeho provoz. Součástí každého bytu je také balkon, případně terasa a některé přízemní byty nabízejí předzahrádku. Byty z první etapy výstavby mají již své spokojené majitele, aktuálně nabízíme volné jednotky z etapy druhé. Pokud hledáte bydlení, které zajistí výbornou dostupnost do centra města, a přesto chcete bydlet v klidné lokalitě a zeleni, je bydlení na této adrese dobrou volbou. Splní tak naprosto vaše očekávání.

Ve městě Ostravě, v části Slezská Ostrava, firma IMOS development, uzavřený investiční fond, a.s., vybudovala bytový komplex tří obytných domů, které se nacházejí nedaleko centra města a současně jsou obklopeny parkovou zelení. Byty jsou nadstandardně řešeny jak vybavením, tak dispozicí. Byty mají garážová stání přímo v domě, případně venkovní parkovací stání před domem. Jedná se o projekt atraktivního bydlení uprostřed parkové zeleně, v těsném dosahu centra města Ostravy.

Bc. Filip Rozprým

obchodní oddělení

IMOS development, uzavřený investiční fond, a.s.

Česká republika

Tel.:       +420 533 432 524

                +420 731 141 400

rozprym@imosdevelopment.cz

www.imosdevelopment.cz

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+