Staromodřanská rezidence. Sleva pro první zájemce!

21.07.2014 /

O tom, že nové projekty jsou budovány nejen s cílem poskytnout maximální pohodlí a splnit svou účel, pro který jsou realizovány, ale zároveň nabídnout zajímavé architektonické pojetí, které zohledňuje přírodní ráz dané lokality, svědčí výstavba nového projektu Staromodřanská rezidence na Praze 4.

Moderní design respektující přírodu

Staromodřanská rezidence spojuje to nejlepší z časů, kdy se ještě stavělo poctivě, s moderními technologiemi a stavebními postupy dneška. Umístění projektu v modřanských ulicích Komořanská a K Vystrkovu bezprostředně navazuje na čtvrť se zástavbou složenou převážně z rodinných domků, jejichž příjemnou estetiku se nepokouší přebíjet, ale naopak ji ctí a vhodně doplňuje svou až funkcionalistickou čistotou, jednoduchostí a účelností.

Klienti platí zhovotvené dílo!

Návrh projektu vznikl ve spolupráci s renomovanou architektonickou kanceláří a myslelo se přitom na nejmenší detaily. Největší důraz byl kladen zejména na komfort bydlení, konečnou cenu a samozřejmě i design. Výjimečnost projektu tkví nejen v těchto zmíněných aspektech, ale i v rámci standardů nebo platebního kalendáře. Klienti totiž platí pouze již zhotovené dílo.

Sleva pro prví zájemce

Oficiální zahájení prodeje začalo 16. 7. 2014. Pro prvních deset klientů je připravena zajímavá sleva v hodnotě 7 %. Více informací najdete na www.staromodranskarezidence.cz.

Prodejce:
LEXXUS a.s.
V Celnici 1040/5, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 221 111 999
www.lexxus.cz
www.staromodranskarezidence.cz

Mohlo by vás zajímat…

11 % Čechů upřednostňuje novostavby. Jak vybrat tu správnou?

Trendy v novostavbách

Zhodnoťte finance investováním do novostavby

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+