Syrovice – moderní bydlení s investicí do budoucna

05.11.2014 /

Syrovice leží na jižním okraji Brna. Obyvatelé zde mohou obdivovat městem téměř nedotčenou přírodu. Kolem projektu Vlčí máky, který zde realizujeme, se často prochází srnky, narazíte tu na zajíce i bažanty. To je důkaz zdravého životního prostředí. A kdo by si nepřál bydlet v lokalitě nezatížené špatným ovzduším s bonusem dobré dostupnosti do Brna? Když k tomu všemu přidáte ještě dobrou cenu, je myslím volba jasná.

Zájem o Syrovice stoupá

V posledních letech lokalita obce Syrovice zaznamenala opravdu velký zájem klientů, kteří poptávali zejména klidné a dobře dostupné bydlení za přijatelnou cenu. To jsou výhody, nikoli však jediné, zmíněného projektu Vlčí máky. Důvodem této zvýšené poptávky je snižující se nabídka bydlení na periferii Brna. Lidé musí hledat nové příležitosti dál od Brna, mnohdy na úkor zdlouhavého dojíždění. Pokud se projekt nachází v lokalitě, která má dobře vyřešenou dopravní obslužnost, odrazí se to pochopitelně na vyšších cenách nabízených nemovitostí. Podle mého názoru jsou Syrovice ideálním kompromisem. Za rozumnou cenu dostanete vše výše uvedené.

Spolupráce s klientem na 1. místě

Nabízíme zde 3 typy nízkoenergetických rodinných domů. Z první verze ECO32 se postupně potřebami klientů a efektivními nápady investora připravila verze nízkopodlažního RD typu ECO30. Díky následnému zapracování potřeb našich klientů mohl vzniknout i poslední typ ECO29. Tato interaktivita je podle mě absolutní unikum v ČR. Veškerá spokojenost našich klientů vychází právě z respektování jejich potřeb a hledání řešení individuálních změn pro každého. Toho lze dosáhnout jedině tak, že klient je s námi od počátku výstavby, kterou absolvujeme společně. Klient vstupuje do výstavby už v rámci „rozparcelace“ pozemků, kde (ve většině případů) ovlivňuje velikost pozemku.

Vzájemná spokojenost

V další fázi si vybírá typ RD. Má možnost volby garáže, její velikosti, a následně se podílí na samotné projekci vnitřních dispozic domu a standardů. Toto všechno dokážeme ve společné participaci. Nepopírám, že je důležité, aby představy klienta byly reálně podložené a realizovatelné, ale to na základě bohatých zkušeností investora a jeho týmu dokážeme zkonzultovat. Je pochopitelné, že celá příprava zabere nutný čas, i s tím musí klient počítat. Tento časový faktor však rozhodně nahradí pocit spokojenosti výsledku a pozitivní reference, které nám nejvíce pomáhají v prodeji.

S koupí neotálejte, ceny rostou!

Ceny na realitním trhu obecně vzrostly v návaznosti na změny v legislativě a v daňové politice. I v našem projektu ceny zákonitě vzrostly minimálně o navýšení DPH. To bohužel nelze ovlivnit. Co nás ale velice těší, že RD, které stavíme v lokalitě Vlčí máky, stále navyšují svou hodnotu. Na tento fakt nás upozorňují samy hypoteční instituce. Zastavované nemovitosti nemají problém s hodnotou.

Mgr. Marek Karvaj

realitní specialista

REAL Marco

Tel.:  +420 777 699 754

www.domysyrovice.cz

Developer: Starex spol. s r.o.

Malínská 32, 620 00 Brno

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

V Brně se už letos prodalo přes 400 nových bytů!

Tržní ceny bytů v Králově Poli vzrostly o 10 – 15 %

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+