Praha 6: Dobrá dopravní obslužnost a odpovídající služby

20.11.2014 /

Žijeme v moderní uspěchané době, a tak není divu, že lidé vyhledávají domovy v lokalitách, které jim poskytnou klidné útočiště. I přesto však očekávají perfektní infrastrukturu, dobrou dopravní obslužnost a odpovídající služby. To vše jim zcela nepochybně okrajové části Prahy 6 nabídnou. My jsme si vybrali pro náš projekt lokalitu, která leží těsně za jejími hranicemi a poskytne lidem vše z toho, co jsem výše uvedla.

Projekt Na Malé Růži

Náš projekt Na Malé Růži leží jen pár kilometrů od jihozápadních hranic Prahy, v obci Drahelčice, která se nachází blízko Rudné. Osobně mohu říci, že kdo hledá bydlení, které v sobě bude spojovat to nejlepší z města i klidného venkova, pro toho je tento projekt pravou volbou. Proč? Z obce je to po dálnici D5 blízko do Prahy i do Berouna. Do obou měst vede z Rudné jak autobusové, tak vlakové spojení. Bydlíte v zeleni (přírodní park Povodí Káčáku) ale přesto jen 10 minut autem nebo 16 minut autobusovou linkou (PID) od metra Zličín, kde se nachází velké nákupní a zábavní centrum. Kdo často létá na služební cesty, ten ocení blízkost a snadnou dostupnost Letiště Václava Havla v Praze-Ruzyni.

Lokalita Rudná-Drahelčice je příslibem příjemného rodinného bydlení. K dispozici zde máte potřebné obchody, služby a řadu možností trávení volného času. V obci funguje místní knihovna, sbor dobrovolných hasičů, je zde nové hřiště pro odbíjenou i dětské hřiště. Sportovce jistě zaujme fotbalový klub FC KMET Rudná, SK Slavia Drahelčice nebo cyklistický „Bike tuning Team Rudná“. Drahelčicemi prochází také cyklotrasa, okolí je tedy ideální pro výlety na kolech. Příznivci golfu ocení nedaleká hřiště. V sousední Rudné, která je přirozeným kulturním a správním centrem, noví majitelé domů najdou základní školu, zdravotní středisko včetně zubní ordinace, pediatra, banku, poštu, obchody a restaurace. Samozřejmě, že s nárůstem počtu obyvatel v této oblasti, se bude zajisté zvyšovat nabídka dalších volnočasových aktivit a služeb.

V současné době se v projektu Na Malé Růži doprodávají poslední volné domy z I. etapy a zároveň developer dokončuje II. etapu výstavby 50 nových RD. Kolaudace proběhne v průběhu listopadu. Abychom zajistili pro naše klienty bydlení s příjemnou rodinnou atmosférou, mysleli jsme na malý relaxační park mezi zástavbou, který zde byl vytvořen. Za zmínku stojí nejen dětské hřiště realizované v I. etapě ale i plánovaná výstavba mateřské školky.

Den otevřených dveří 29. 11. 2014

Z první etapy projektu Na Malé Růži zbývá k prodeji jen pár posledních domů. V nabídce máme jak řadové RD, tak i dvojdomy s dispozicemi 4+1 a 4+kk. Jsou navrženy jako ideální bydlení zejména pro rodiny s dětmi, které ocení klidné prostředí v zeleni nedaleko hlavního města. To, co naši klienti opravdu oceňují, je současný nízkoenergetický standard domů (energ. třída B).

Na Vaší návštěvu se budeme těšit každou sobotu od 10-16 hod. na dni otevřených dveří v Drahelčících, kde také 29. 11. otevřeme další vzorový dům, tentokrát již z druhé etapy výstavby.

Ing. Lenka Livorová
general director

Rudná Development s.r.o.
Loretánské náměstí 3
118 00 Praha 1

Tel.:       +420 608 292 536

info@namaleruzi.cz
www.namaleruzi.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+