Zhodnoťte své finance s jistotou zajímavého výnosu!

20.11.2014 /

Možná si pohráváte s myšlenkou, že by peníze, které vám leží volně na účtu, bylo dobré smysluplně investovat, aby přinesly další užitek a především garantovaný výnos. Bavíme se o investici, která vám může vydělat měsíčně i 60 000 korun navíc, což už je jistě zajímavé. Jak? Specializovaná společnost All Inclusive Development, a.s., vám pomůže vyřešit tento problém a zajistí výnos i příjem na stáří.

Princip je jednoduchý. Ukážeme vám jej na konkrétním příkladu. Potřebujete zhruba 4 – 5 mil. korun. Pokud máte takový kapitál a ještě nevíte, jak s ním naložit, nebo prodáte nemovitosti v této hodnotě, které vám na nájmu nyní vydělávají cca 15 – 20 tisíc korun měsíčně (podle lokality, kde jsou umístěné), umíme vám nabídnout způsob investice jako ekvitu do projektu. Postavíme vám na klíč malý bytový dům, v lukrativní lokalitě v Brně, v hodnotě cca 11 mil. korun. Vaše investice přitom bude 30 %. Zbylých 70 % vám půjčí banka, ale náklady na výstavbu budou nižší. Skutečná ekvita v projektu budou tedy jen kolem 2 – 2,5 milionu korun (úvěr za vás vyřídíme). Následně se postaráme také o zajištění nájemníků, a to nejen po dobu splácení úvěru. Takový dům vám ponese měsíčně okolo 60 tisíc korun. Je nutné samozřejmě odečíst splátky úvěru. Zbývající částka činí cca 15 tisíc korun měsíčně. Tedy totožná částka, kterou inkasujete za nájem ve třech nemovitostech (v hodnotě 3-4 mil.), o kterých jsme se bavili v úvodu. Za 15 let, kdy se úvěr splatí, vám ovšem zůstane celých 60 tisíc korun měsíčně. A to už je slušný výnos. 15 tisíc korun je sice významné přilepšení k důchodu, ale 60 tisíc korun už je úplně jiný standard. Co říkáte? Tím, že investujete do novostavby, máte navíc jistotu, že řádově 20 – 25 let nebude třeba do nemovitosti vkládat žádné peníze.

Proč v Brně?

Řadu let se zabýváme developerskou činností v tomto regionu. Známe místní trh, umíme vybrat vhodnou lokalitu, kde jsme si jistí následným zájmem o pronájem, ale i o případný odkup. Díky tomu jsou vaše investice prakticky bez rizika. Zrealizujeme výstavbu na klíč, aniž bychom vás jakkoli zatěžovali. Nemusíte se bát investovat mimo váš region. Po realizaci výstavby se díky naší realitní kanceláři AC real, s.r.o., postaráme zdarma o to, aby vaše nabytá nemovitost měla stálé nájemníky.

Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Rádi to s vámi probereme detailněji při osobním setkání.

ALL INCLUSIVE DEVELOPMENT
Dělnická 39, 624 00 Brno
E: sevcik@aidevelop.cz
W: www.aidevelop.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+