Děláme reality s nadhledem

26.11.2014 /

Na otázky odpovídá Ing. Martin Benko:

Vyprofilovala se za dobu vašeho působení na realitním trhu jasná priorita vaší činnosti?

M.B.: Určitě ano. Jde o získání důvěry klienta. Na trhu se pohybuje velké množství realitních kanceláří a makléřů, pro zákazníky je těžké si vybrat spolehlivého partnera. Naše služby jsou komplexní, transparentní, našimi partnery jsou renomované bankovní domy a finanční instituce, právní servis garantuje bezpečný průběh všech transakcí. Vytváříme s klienty dlouhodobý vztah. Musím konstatovat, že přes poměrně krátkou historii fungování naší společnosti se na nás někteří zákazníci obracejí opakovaně, případně nás kontaktují lidé, kteří na činnost našich makléřů či hypotečních poradců dostali referenci od klientů, jimž jsme pomohli realizovat představy o novém bydlení.

Jak vnímáte skutečnost, že se část lidí snaží koupit či prodat nemovitost bez realitní kanceláře?

M.B.: Tuto skutečnost vnímáme a plně respektujeme fakt, že se svým majetkem může každý naložit dle svého uvážení. Na druhé straně existuje velká skupina lidí, pro které je složité vyznat se ve všech náležitostech spojených s realitními transakcemi. Tuto oblast upravuje řada norem, spravuje ji řada úřadů a institucí, některé záležitosti jsou časově i finančně náročné. Se všemi těmito činnostmi může pomoci kvalifikovaný a korektní makléř. Uvědomujeme si, že se na veřejnosti občas objeví negativní případy spojené s činností některých RK či konkrétních makléřů, na druhé straně se moc nemluví o těch slušných a korektních – o těch, kteří práci v realitách berou jako seriózní službu zákazníkovi.

Čím se vyznačují vaši makléři?

M.B.: V této otázce jsou pro nás klíčové 2 oblasti. Jednak je to znalost regionu, ve kterém daný makléř působí, neméně důležitá je schopnost zjistit potřeby každého klienta. Ideální spojení těchto vlastností je garancí toho, že jsme rychle schopni nalézt konkrétní zájemce o nabízenou nemovitost, nebo naopak poptávajícím klientům rychle nabídneme odpovídající nemovitosti z našeho portfolia.

Blíží se konec roku, máte již jasno v plánech na rok 2015

M.B.: Určitě budeme chtít expandovat do dalších zajímavých lokalit v rámci České republiky při zachování vysokého standardu našich služeb. Neméně důležité pro nás bude prohloubení vztahů s našimi partnery, a to jak v oblasti finančních služeb, tak v oborech, které s realitní činností souvisejí či na ni navazují. Jedná se o projektování, stavební činnost, případně o spolupráci s developery, nebo například design interiérů. Z tohoto výčtu je patrné, že nás toho v příštím roce čeká opravdu hodně.

Představujeme

Společnost Wingsreal je rychle se rozvíjející realitní kancelář, která poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. V současné době působí na území téměř celé ČR. Regionální centra firmy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, ve Zlíně a v krátké době pak i v Hradci Králové. Cíle a priority RK Wingsreal jsou jasné a stručné: profesionální přístup ke klientovi s reflektováním jeho přání a potřeb, spolu s nabídkou kompletního portfolia služeb, včetně těch, které s nemovitostmi úzce souvisejí.

SLUŽBY RK Wingsreal

  • Zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí
  • Vlastní bezplatný finanční servis a poradenství
  • Právní servis zajišťující bezpečnost všech transakcí
  • Prezentace prodávaných nemovitostí na největších realitních portálech a v inzertním tisku
  • Aktivní vyhledávání klientů (prodávajících i kupujících)
  • Kvalita, rychlost a diskrétnost
  • Odhady cen, výkupy a oddlužování nemovitostí, řešení exekucí, věcných břemen, dělení pozemků a předkupních práv
  • Stěhování, vyklízení a úklid nemovitostí, malování
  • Údržba zahrad

Wingsreal.cz s.r.o. 
Palackého třída 120
612 00 Brno
Česká republika

tel.: +420 601 310 919

martin.benko@wingsreal.cz
brno@wingsreal.cz
www.wingsreal.cz

——————————————————–

Wingsreal.cz s.r.o.
Golčova 1/2
148 00 Praha 4-Kunratice
Česká republika

tel.: +420 601 310 917

martin.benko@wingsreal.cz
praha@wingsreal.cz
www.wingsreal.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Wingsreal.cz na REALCITY

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+