Vánoce jsou za dveřmi

15.12.2014 /

Milí čtenáři a zájemci o realitní trh,

ocitáme se společně v jednom z nejkrásnějších období v roce. Vánoce jsou časem oslav, kdy můžeme nechat na malou chvilku stranou vše, co má co do činění s prací, a plně se věnovat přijímání a rozdávání lásky lidem, kterých si vážíme, protože rodina a přátelé jsou to nejdůležitější v našem životě. Být jim na blízku je to, co nás opravdu dělá šťastnými.

Máme velkou radost, že jste nám dali svoji důvěru v průběhu celého roku a vybrali jste nás jako jeden z nejserióznějších zdrojů informací pro vaše potřeby. Všichni lidé, kteří pracují v naší společnosti, jsou součástí jedné velké rodiny a vaše přízeň je to, co nás všechny silně motivuje neustále se překonávat a poskytovat vám vřelou a solidní pomocnou ruku při vašem pátrání po vysněném bydlení.

Dobře si všichni uvědomujeme, že cesty za ideálním bydlením jsou mnohdy nelehké a krkolomné, a proto je naším cílem vám být vždy oporou. I v roce 2015 se budeme snažit ulehčit vám nejen vyhledání bydlení, ale také pomoci s jeho zařizováním, financováním a dalšími úkony s tím spojenými. Jako každý rok, i ten následující pro vás připravujeme novinky, které vám celý tento proces usnadní. Vše, co se nevejde na stránky časopisu, najdete na našem internetovém portálu www.realcity.cz.

Ráda bych vám jménem celého týmu Realcity srdečně poděkovala za vaši důvěru a věrnost a také popřála příjemné prožití Vánoc, mnoho optimismu, zdraví, lásky a pozitivní energie. Naším nejhezčím dárkem je a vždy bude vaše spokojenost a štěstí.

Těším se, že příští rok prožijete opět s námi.

Roya Ravanbakhsh
Multimedia Solution s.r.o.

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+