Praha 4: Výjimečné místo pro život

22.12.2014 /

Praha 4 je výjimečné místo pro život. Věděli to už naši keltští, germánští a slovanští předci, kteří od první poloviny 6. století př. n. l. toto území osídlovali. Od jejich časů se mnohé změnilo, ale obliba Prahy 4 pro bydlení zůstává stále stejná.

Kdybychom Prahu 4 brali jako samostatnou obec, pak se co do počtu obyvatel zařadí do pětky největších měst ČR. To pochopitelně přináší nutnost zajistit všem jejím obyvatelům jak občanskou a kulturní vybavenost, tak i vynikající dopravní dostupnost do zbývajících částí města. Praha 4 a její okolí toto vše splňuje do posledního bodu, proto jsme si ji vybrali již v minulosti pro výstavbu projektu Výhledy Lhotka, kde jsme ve dvou etapách postavili více než 100 bytů, stejně jako i pro výstavbu a provozování Squash Arény Novodvorská, jež se stala k naší radosti hojně navštěvovaným místem místních sportovců.

O oblíbenosti Prahy 4 svědčí i to, že ceny nemovitostí zde nezaznamenaly žádné výraznější výkyvy jako v ostatních částech Prahy a mají trvale stoupající tendenci, a to i ve starší zástavbě. Najít vhodný pozemek pro výstavbu nového projektu je čím dál tím obtížnější. Přesto se to ještě daří.

Po předchozích úspěšných projektech jsme začátkem listopadu 2014 společně s generálním dodavatelem stavby společností Metrostav a.s. zahájili výstavbu nového projektu BYTY U DUBU v krásné lokalitě Modřan. Místo mezi ulicemi Čs. Exilu, Gen. Šišky a Soukalova nabízí jak rychlou cestu do centra (nyní tramvají či kombinací bus/metro na Václavské nám. do 30 minut) a v budoucnu se doprava ještě zrychlí dostavbou trasy D metra, skvělou občanskou vybavenost (v pěší dostupnosti je Poliklinika Modřany, obchody na Sofijském náměstí, školy, školky, restaurace), tak i dostatek zeleně (přírodní památka Modřanská rokle s krásnou cyklostezkou) a spoustu příležitostí pro sport a relaxaci (např. podél cca 1  km vzdálené Vltavy jsou rozmístěna všemožná sportoviště). O projektu se dozvíte na internetových stránkách www.byty-u-dubu.cz.

První etapa našeho projektu BYTY U DUBU bude dokončena ve 4. kvartálu 2016 a nabízí 157 bytů (1+kk – 4+kk). Velmi atraktivní jsou byty 1(2)+kk o velikosti cca 50 m2 od 2,1 mil. Kč, které svojí chytrou dispozicí (většina bytů má např. komoru a cca 12,5 m2 velkou lodžii s otevíratelným zasklením) umožňují dostatek místa pro jednotlivce či pár, ale i pohodlné bydlení pro mladou rodinu, jež v budoucnu může byt využívat jako plnohodnotné 2+kk. K dispozici jsou rovněž podzemní garážová stání a sklepy, či velkorysé střešní byty s terasami (až 240 m2) a luxusním výhledem; to vše v budově, která je navržena v energetickém standardu B a bude tak svým budoucím obyvatelům šetřit měsíční náklady na bydlení.

Mgr. Ondřej Staněk
sales manager

Kuchař & Thein s.r.o.
Prodejní centrum:
Byty U Dubu, pasáž KORUNA
Václavské náměstí 1
110 00 Praha 1
Tel.: +420 777 432 432
info@byty-u-dubu.cz
www.byty-u-dubu.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+