Přezletice a Vinoř

10.04.2015 /

Z mnoha realizovaných projektů naší společnosti vám chceme představit dva, které se nacházejí na okraji Prahy 9. Jde o lokality Přezletice a Vinoř. Zajímáte-li se o nemovitosti v této městské části, jsou naše projekty tou správnou variantou s výhodným financováním při zachování dobré občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti.

Přezleticích, které se nacházejí ve východní části Prahy, realizujeme projekt Řadové rodinné domy a pozemky Přezletice. II. etapa navazuje na úspěšnou realizaci I. etapy z let 2013 a 2014. Vznikne zde 33 dvoupodlažních řadových rodinných domů s dispozicemi 4+kk a 4+kk s garáží. S výstavbou začneme nejpozději začátkem května 2015. Služby a občanskou vybavenost zajišťuje nedaleká městská část Prahy 9, Vinoř, která je v docházkové vzdálenosti. Přímo v Přezleticích pak funguje mateřská školka, což jistě potěší rodiny s dětmi. Z obce můžete podnikat pěší výlety do krásného okolí. Pro zájemce o sportovní aktivity je tu k dispozici místní oddíl Sokola, který nabízí velké množství volnočasových sportovních aktivit. Do Prahy se z Přezletic dostanete snadno autobusem č. 302, který vás doveze na stanici metra C v Letňanech. Obec zde nově vybudovala zastávku MHD v těsné blízkosti projektu. Autem je to do centra Prahy 25 minut. Jednou z velkých výhod tohoto projektu je financování. Klient složí 10 % z kupní ceny na tzv. projektový účet a doplatek proběhne až po kolaudaci. Jako jedni z mála, ne-li jediní, nabízíme kromě osobního vlastnictví rovněž družstevní vlastnictví na rodinné domy, což je absolutní novinka na trhu s nemovitostmi.

Poohlížíte-li se po vyšším standardu, doporučuji náš druhý projekt Rodinné domy Vinoř. Ve dvou fázích zde stavíme celkem 37 domů s dispozicemi 5+kk až 6+kk. Užitná plocha domů je 147 – 188 m2. Jsou navržené jako dvoupodlažní, nepodsklepené, s plochou střechou a s garáží. Dispozice lze samozřejmě na přání klienta upravit.

Jako u ostatních projektů, kde stavíme rodinné domy, i zde nabízíme možnost osobního i družstevního vlastnictví. Pro další informace navštivte naše webové stránky www.ms-invest.cz.

Vinoř disponuje veškerou občanskou vybaveností. Je zde základní i mateřská škola, pošta, zdravotní středisko, obchody i další služby. Plánuje se výstavba golfového hřiště s kompletním relaxačním zázemím.

Projekt je zasazen do klidné lokality v Žabokřiku. Je situován do těsné blízkosti Ctěnického háje a zámku, nedaleko centra obce. Velkou devizou je vynikající dostupnost do centra Prahy. Obec se pyšní mnoha malebnými místy pro aktivní odpočinek i relaxaci.

Ing. Zuzana Schejbalová
marketing manager

Moravská stavební – INVEST, a.s.
Pobřežní 12
186 53 Praha 8
Česká republika
Tel.: +420 601 301 301
praha@ms-invest.cz
www.ms-invest.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+