Osvěžte domácnost originálními doplňky

07.07.2015 /

Každý z nás má určitou představu o svém vysněném domově. Někdo je při jeho vybavování konzervativní a experimentům se vyhýbá, jiný touží po chytrých, praktických, designově vytříbených a neotřelých řešeních. Právě ty přitom mohou domovu dodat punc jedinečnosti.

Výtečná na tom všem je především skutečnost, že originální doplňky do domácnosti nemusejí být nikterak drahé. Spoustu věcí si lze udělat svépomocí, další množství vychytávek pak snadno seženete za pár set korun. Samozřejmě, trh nabízí také high-endová řešení pro nejnáročnější, záleží jen na vašich možnostech a ochotě investovat.

Inspiraci najdete na webu

Pokud vlastně sami nevíte, jaký doplněk vám vlastně chybí ke štěstí, rozhodně projeďte e-shopy s designovým zbožím. Těch jsou na internetu mraky a z jejich nabídky originálních doplňků si vybere opravdu každý. Navštívit můžete giganty typu www.mall.cz či www.ikea.cz, případně zkuste štěstí třeba na www.designoutlet.cz či zabrouzdejte na zajímavý portál www.fler.cz. Fler.cz je v podstatě virtuální tržiště, kde své projekty (doplňky do domácnosti, šperky, kabelky či oblečení) nabízejí samotní tvůrci a designéři (aktuálně je tam zaregistrováno přes 73 000 prodejců!). Ceny na Fler.cz jsou lidové, navíc máte možnost spojit se přímo s tvůrcem vybraného zboží.

Originální nábytek i důraz na detail

Při výběru originálních doplňků nemusíte sahat rovnou po obývací stěně, i drobnosti mohou vašemu domovu dodat osobitý ráz. Ať už se jedná o polštáře na gauč, utěrky a ubrusy se zajímavým vzorem, nebo originální vázu, to vše může váš byt či dům ještě zútulnit. Trendy jsou také praktické kusy vybavení, například různé designové držáky, stojany, multifunkční kusy nádobí nebo víceúčelový nábytek (kupříkladu modulární rozkládací gauč s úložným prostorem). Při pořizování doplňků však vždy mějte na paměti, že by měly ladit, aby naopak nepůsobily rušivě a nekazily jinak vkusný ráz vašeho domova. Mezi zajímavé osvěžení bytu či domu lze nakonec zařadit také různé dekorace na zeď, od originálních poliček na knihy, přes obrazy, až po pestrobarevné tapety, látky či tapisérie.

Držíme vám palce.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+