Milí čtenáři a zájemci o realitní trh,

03.09.2015 /

léto se přehouplo do své druhé poloviny, a tak přichází očekávaná sezona plná inspirace. Před námi je celý soubor inspirativních veletrhů o bydlení, designu i architektuře. Rádi bychom vás tímto pozvali na první z nich FOR HOME DECOR. Historicky první ročník tohoto veletrhu proběhne hned na začátku září v pražských Letňanech na PVA EXPO PRAHA 3. až 5. září. Je určený pro všechny výrobce a importéry dekorací, stolování a skla, bytových doplňků a dárků. Tuto odbornou akci ocení všichni obchodníci, kteří pro své kontraktační nákupy potřebují ucelenou nabídku od všech nejdůležitějších firem v oboru na jednom místě.

Kromě stávajících obchodních vztahů zde najdete i nové příležitosti, jak obohatit sortiment svých obchodů a dekoratérských studií originálním zbožím. Termín podporuje primární cíl akce s důrazem na kontrakty s předvánoční tématikou. Těšit se můžete na celou jednu výstavní halu nabitou novinkami a aktuálními vánočními kolekcemi od nejvýznamnějších firem z oboru dekorací, bytových doplňků a luxusních dárkových předmětů. Chybět nebudou ani firmy zabývající se oborem dekorativních květin, představena budou i umělecká květinová aranžmá, a to úplně poprvé v Praze.

V podzimním období bude nejen na pražském výstavišti hodně rušno. Jen jako předochutnávku připomínáme blížící se prodejní veletrh FOR DECOR & PRESENT, který se jako každoročně uskuteční začátkem října společně s největším podzimním veletrhem nábytku FOR INTERIOR. A zapomenout nemůžeme ani na oblíbený FOR ARCH. Bližší informace o jednotlivých veletrzích najdete na stránkách našeho internetového magazínu REALCITY.

A nyní už můžete nerušeně zalistovat naším časopisem, který vám opět přináší aktuální nabídku nemovitostí pro ty z vás, kteří chtějí vyřešit své bydlení nebo investovat do své budoucnosti. Člověk by měl mít sny a také si je plnit. Třeba budeme u zrodu jednoho z těch vašich. Snu o novém, lepším domově.

Krásný zbytek léta

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+