Milí čtenáři a zájemci o realitní trh,

05.10.2015 /

léto skončilo a na řadu přichází barevný podzim – období plné inspirace a nových nápadů. Od září se už totiž rozjel kolotoč podzimních veletrhů po celé České republice. A ty vždy přinesou něco nového a zajímavého.

FOR ARCH máme úspěšně za sebou a určitě to stálo za to. Co se zde odehrálo, najdete na našich stránkách www.realcity.cz v internetovém magazínu. Před sebou máme ale další neméně zajímavou akci, kterou je veletrh FOR INTERIOR, jehož jsme tradičně mediálním partnerem. Pokud se chystáte zařizovat interiér vašeho domova nebo jen milujete dekorace a rádi si váš byt či dům zútulňujete, určitě zavítejte do pražského areálu výstaviště PVA EXPO Praha, který se od 1. do 4. října promění v ráj dekorací, dárkových předmětů a vybavení interiérů od nábytku až po kuchyně. Součástí je i veletrh FOR DECOR & PRESENT, který poslouží návštěvníkům nejen k nákupu vánočních dárků. Těšit se také můžete na mnoho významných českých i zahraničních výrobců nábytku, ale i menších interiérových studií a bytových architektů, kteří vám poradí se vším, co vás trápí. Chybět nebude ani atraktivní program. Přímo před zraky návštěvníků navrhne tým špičkových architektů z ateliéru de.fakto několik vybraných interiérů. Výtěžek z této akce poputuje na dobročinný projekt Školy pro Barmu. Za pozornost stojí i seminář Institutu bytového designu na téma Světové trendy v interiéru, který zmapuje výběr toho nejlepšího z veletrhů od Paříže až po Milán.

Pokud však svůj vysněný domov ještě hledáte, pak jste rozhodně na dobré adrese ve společnosti časopisu Realcity, který pro vás připravil aktuální nabídku nemovitostí z vašeho regionu i zajímavé realitní prognózy. Ať už jste otevřeli náš časopis z jakéhokoli důvodu, věříme, že v něm najdete, co jste hledali i něco navíc.

Krásný podzim plný barev a inspirace!

Váš tým REALCITY

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+