Praha 10

15.10.2015 /

V Praze je v současnosti jen málo takových míst, jaké představuje oblast Horních Měcholup. A to nejen díky celé řadě obchodů, které jsou zde k dispozici, ale také díky snadnému napojení na metro linek A a C a bohatým možnostem trávení volného času.

Vedle nové bytové výstavby nabízí celá oblast široké možnosti pro nákupy i oddych. Lákadlem je především Hostivařský lesopark, vodní nádrž Hostivař a Meandry Botiče, které byly vyhlášeny za chráněné přírodní území. Směrem na sever zase najdete moderní devítijamkové golfové hřiště, jež nabízí výuku jak pro děti a začátečníky, tak i pro pokročilé. Horními Měcholupami vede rovněž cyklostezka A44 (trasa z Petrovic do Letňan).

V místě je také velké množství supermarketů a restaurací. A pokud chcete nakupovat ve velkém, není nic jednoduššího, než se vypravit do blízké obchodní zóny ve Štěrboholích. To vše jsou jedny z důvodů, proč jsme se rozhodli umístit náš nový bytový projekt, o němž se dozvíte více na adrese www.bolevecka.cz, právě sem.

Pokud se týká občanské vybavenosti, jen pár kroků od bytového domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy, který zde společnost Trigema připravuje, je budova pošty a hned několik dětských hřišť. Do mateřských a základních škol či na přilehlá sportoviště se odsud dostanete do deseti minut klidnou pěší chůzí.

Petr Pospíšil
obchodní ředitel

Trigema Development s.r.o.
Bucharova 2641/14
158 00 Praha 5
Česká republika
tel.: +420 800 340 350
prodej@trigema.cz
www.bolevecka.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+