Praha 4: Oblíbená a vyhledávaná lokalita

26.10.2015 /

Jih Prahy, zejména městský obvod Praha 4, je v současné době velmi oblíbenou a vyhledávanou lokalitou na poli realit a nových developerských projektů. Na území Modřan aktuálně vzniká několik zajímavých rezidenčních projektů na dobré adrese za rozumné peníze.

O dobré rezidenční lokalitě rozhoduje zejména dopravní dostupnost a občanská vybavenost, tedy infrastruktura a služby, a nesmíme zapomenout ani na blízkost přírody. To vše bezpodmínečně splňují právě Modřany. Jedním z projektů nabízených aktuálně v Modřanech je naše Rezidence Modřanka, v těsné blízkosti povltavské zeleně.

Lokalita byla doposud opomíjená a je dobře, že nyní už není pouze v hledáčku soukromých investorů, ale i v zájmu vedení hlavního města Praha, které zde chystá rozšíření veřejné dopravní infrastruktury. Jedná se o klidnou oblast plnou zeleně, s lesy v blízkém okolí a jedinečným výhledem na řeku. Je zde nespočetně sportovišť a možností toho, jak trávit volný čas.

V Modřanech na pravém břehu řeky Vltavy vyroste Rezidence Modřanka a nabídne celkem 292 bytů. Všechny byty disponují lodžií, terasou či zelenou předzahrádkou. Šťastné uspořádání domů do tvaru podkovy vytvoří příjemné prostor pro rozlehlé travnaté atrium se stromy a dětským hřištěm – báječné místo pro život rodin s dětmi a trávení volného času.

Yishay Furman
General Manager

Horizon Holding
Shiran Tower
Lužná 716/2
160 00 Praha 6–Vokovice
Česká republika
Tel.: +420 220 105 255
recepce@horizonholding.cz
www.horizonholding.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+