Praha 9: Zvyšuje se poptávka po bydlení s dobrou dopravní dostupností

30.11.2015 /

Na rezidenčním trhu je cítit trend, který byl v posledních letech zaznamenán v celém Česku. Poptávka se čím dál více soustřeďuje na kvalitní nemovitosti v lokalitách s dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Takovou lokalitu jsme si vybrali pro náš projekt VYLADĚNÉ DOMY – MELODIE A HARMONIE LETŇANY.

Obě novostavby bytových domů MELODIE a HARMONIE Letňany vyrůstají v Praze 9, v ulici Letovská. Sedmipodlažní Melodie nabízí zájemcům 65 bytových jednotek, viladům Harmonie 14 bytových jednotek s dispozicemi od 1+kk do 4+kk/B/T v energetické třídě B. Bytové jednotky jsme doslova „ vyladili“ a doufáme, že zajímavé řešení a detaily ve všech směrech osloví i velmi náročného klienta.

Velkou předností je zejména dispoziční tvárnost bytů, která v budoucnu umožní při nevelkých stavebních nákladech změnit dispoziční uspořádání. Například byt pro rodinu s dětmi o dispozici 4+kk se v budoucnu, po odchodu dětí z domácnosti, může proměnit v komfortní, prostorné 3+kk. Byty jsou doplněny nadstandardně prostornými balkony a terasami s jihovýchodní orientací.

Předností Letňan je dopravní dostupnost. Přímo u domu Melodie se nachází autobusová zastávka MHD Avia Letňany, ze které je možné se dostat za 5 minut na metro C- Letňany. Do centra Prahy se tak pohodlně dostanete za cca 25 minut. Výhoda automobilové dopravy je velmi rychlé napojení na Městský okruh a dálniční síť.

Občanská vybavenost Letňan je vynikající. Dominantní postavení zaujímá Obchodní centrum Letňany, které je jedním z největších obchodně zábavních center v České republice.

Můžete spojit nákupy se zábavou kromě obchodní galerie se nabízí multikino, několik restaurací, sportovní areál, aquacentrum. Ve dne i v noci je pro nákupy k dispozici hypermarket Tesco. V pěší dostupnosti se nachází základní škola, mateřské školky a další vybavenost nezbytná pro plnohodnotný život.

Pouze 700 m od projektu VYLADĚNÝCH BYTŮ se nachází rozsáhlý Lesopark Letňany se stezkami pro pěší i cyklisty. Jde o nově vytvořený prostor zeleně uvnitř města, který svou rozlohou nemá mezi novými parky v Praze obdobu. Přírodu a dostatek prostoru pro sport a relaxaci tak máte přímo na dosah.

Uvažujete-li o místě pro spokojené bydlení v dosahu zeleně a přitom v moderní a dynamicky rozvíjející se lokalitě, podívejte se na nabídku bytů v projektech Melodie a Harmonie Letňany. Nabízíme byty se zajímavým potenciálem výnosu pro investory. Webová stránka projektu je www.vyladenebyty.cz.

Jana Moravcová
Office and Marketing Manager

Kadlec, realitní kancelář, s.r.o.
Myslíkova 23
100 00 Praha 1
Česká republika
Tel.: +420 224 931 617
jana.moravcova@kadlec-rk.cz
www.kadlec-rk.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+