Praha 8: Historická rezidenční lokalita v centru Prahy

18.03.2016 /

Lokalita domu Na Korábě, který vyrůstá ve stejnojmenné ulici na Praze 8 na kopci nad Vltavou, má obrovský potenciál rozvoje do budoucnosti. Jedná se o místo s tradiční městskou zástavbou činžovních domů s již existující vybaveností a službami v nejbližším okolí.

Specifičnost lokality projektu Na Korábě a Libně obecně spočívá v tom, že přesto, že se jedná o historickou rezidenční lokalitu v širším centru Prahy s výbornou dopravní dostupností, není tento potenciál zdaleka využit. Je zde tedy výjimečný prostor pro zvyšování prestiže a hodnoty nemovitostí, jako tomu v minulosti bylo u Karlína či spodních Holešovic. Zárukou kvality budoucího rozvoje  je to, že se jedná o místo s ustáleným urbariálním řešením, tj. nelze očekávat překotnou výstavbu, nýbrž vhodné zaplnění stávajících proluk či výstavbu veřejných budov.

Proto, že v potenciál lokality věříme, rozhodli jsme se postavit zde architektonicky unikátní dům Na Korábě. Je navržen jako solitérní dům se společnou zahradou a dětským hřištěm.

Pro více informací navšivte www.bytynakorabe.cz.

Na Korábě – To správné místo, kde zakotvit

Dům se 40 byty v kategorii 1+kk až 5+kk bude díky svému umístění na svahu, prostorným terasám a velkým proskleným plochám poskytovat ojedinělý výhled na město. Dispozice bytů jsou navrženy tak, aby přinášely co největší pohodlí a užitek, lokalita pak nabídne veškeré potřebné zázemí.

Radim Grulich
Project Manager

REAL- TREUHAND REALITY
A COMPANY OF RAIFFEISENLANDESBANK OÖ
Česká republika
Tel.: +420 731 125 516
www.premiumliving.cz
www.bytynakorabe.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+