Jarní veletrhy o bydlení se blíží. Na co se letos můžete těšit?

09.03.2016 /

Plánujete v blízké době stavbu či rekonstrukci svého bytu či domu? Zajímají vás novinky z oblasti zahradní architektury? Přemýšlíte, jak nejlépe vybavit interiér vašeho domova? Inspirovat se novými trendy můžete na tradičním souboru veletrhů o bydlení, zahradě a designu FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR GARDEN a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY. Veletrhy budou probíhat od 17. do 20. března na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Co bude letos k vidění

Klasický veletrh FOR HABITAT představí i letos všechno kolem stavby a rekonstrukce. Pro doladění interiéru do posledního detailu najdete v Letňanech ucelenou přehlídku dekorací, v níž nebude chybět oblíbený bytový textil, dekorace v nejrůznějším stylu, moderní umělé květiny, voňavé svíčky, designové kuchyňské doplňky a mnoho dalších originálních drobností do domácnosti, které zde můžete přímo zakoupit.

Něco pro zahradníky

Pokud se aktivně zajímáte o zahrádku, nenechte si ujít nabídku v expozicích na veletrhu FOR GARDEN. Tu ocení nejen profesionální zahradníci či zahradní architekti, ale i vášniví víkendoví zahrádkáři a nadšení milovníci květin.

Zase něco navíc

Pokud přemýšlíte, jak oživit interiér, pak vás asi nemine část FOR FURNITURE, jejíž součástí bude jako již tradičně i DESIGN SHAKER, kde se představí nejen renomovaní čeští výrobci a distributoři nejzajímavějších zahraničních značek, ale i mladá generace designérů, kteří vždy přinesou zajímavé a svěží nápady, ze kterých lze dobře čerpat inspiraci pro váš domov.

Toužíte po novém bydlení?

Základem spokojeného bydlení je jistě správný výběr pozemku, nového bytu nebo domu. Tomuto tématu se již tradičně věnuje veletrh BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY. Najdete zde nejnovější developerské projekty a zástupce stavebních firem, které pro vás navrhnou řešení na míru. Koho zajímá novostavba jako taková, určitě si nesmí nechat tuhle část výstavy ujít.

Doprovodný program

Ani letos návštěvníci nepřijdou o bohatý doprovodný program zahrnující výstavy, soutěže, přednášky a diskuzní fóra. Zajímavá bude jistě i scéna: Inspirace & Trendy. Jde o speciální expozici představující rozličné materiály, solitérní nábytek i další interiérové prvky, jež jsou pečlivě naaranžované do čtyř skupin (Botanic, Energetic, Opulent a Romantic), v nichž každý najde svůj styl.

Časopis Realcity bude již tradičně partnerem těchto veletrhů. Těšíme se na setkání s vámi.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+