Praha 4: Největší pražská čtvrť

10.04.2016 /

Největší pražská čtvrť Praha 4, která se rozkládá na pravém břehu Vltavy, jižně od pražského centra, je lokalitou s velmi zajímavým potenciálem pro život. Jedná se o velmi rozmanitou městskou část s postupně rozvíjející se zástavbou.

Díky této rozmanitosti, v které se snoubí staré s novým, původní zástavba, pozdější panelová zástavba, novostavby i nové developerské projekty, kancelářské a administrativní budovy i celky, si snad každý musí zamilovat ten svůj kousek Prahy 4.

Postupně s rozvíjející se zástavbou se dle potřeb obyvatel rozvíjí a zlepšuje infrastruktura a občanská vybavenost, ať už se jedná o obchodní centra Arkády, Chodov či Novodvorská, nebo o městskou zeleň a parky k rekreaci (Kunratický les, park Kavčí Hory, park Jezerka apod.), navíc je v této lokalitě plánovaná nová trasa metra, díky níž se v ní významně uleví dopravě. Možnosti sportovního vyžití doplňují cyklistické a bruslařské stezky a ani kultura nestojí stranou. Nicméně i přes pilnou práci ze strany radnice a vedení městské části je třeba i pomoci při plánování kvality bydlení ze strany developerů, tak aby se tato městská část dále rozvíjela k spokojenosti současných i nových obyvatel.

V tom vám může být nápomocen i zástupce Realitní komory ČR pro Prahu 4 Bc. Roman Machník, na kterého je možné se kdykoliv obrátit s jakýmikoliv podněty, nápady, připomínkami, stížnostmi či názory z řad občanů i komerčních subjektů.

Bc. Roman Machník, majitel realitní kanceláře Dumrealit Exclusive, vám kromě toho může pomoci se zprostředkováním koupě, prodeje či pronájmu nemovitostí nejen v této lokalitě, ale kdekoliv po celé ČR. Jeho realitní kancelář také zajišťuje kompletní realitní, právní i finanční servis, řešení problematických obchodů, jako jsou exekuce, dražby, insolvence a další. Také zajištění průkazu energetické náročnosti nebo vyhotovení projektů pro dotace Nová zelená úsporám. V jeho kanceláři velmi ctí profesionální a osobní přístup ke klientům, vyhledají vám nemovitost na míru ve zdrojích, které jsou pro klienta neznámé a také prodávajícím poradí se stanovením reálné prodejní ceny a zajistí rychlý prodej za co nejvyšší cenu i za pomoci home stagingu. Pro své klienty tak poskytuje služby v oblasti realit i financí od A do Z.

Bc. Roman Machník
manažer pobočky

Dumrealit Exclusive
Na Veselí 825/3
Praha 4 – Nusle 140 00
Česká republika
Tel.: +420 739 341 011
machnik@dumrealit.cz
www.dumrealit.cz/exclusive

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+