REALITY MUZEJKA s.r.o.: Ukážeme vám, jak se snadno vyznat na realitním trhu

25.05.2016 /

Realitní trh v České republice je konečně potřeba zkultivovat. Jedna cesta je zákonná úprava podmínek podnikání v tomto oboru, ale to závisí na vůli zákonodárců a na můj vkus už to trvá dost dlouho, říká Olga Jarošová, majitelka realitní kanceláře REALITY MUZEJKA s.r.o. My jsme se rozhodli pro druhou cestu, a tím je zvyšování povědomí u samotných klientů. Aby věděli, co je při prodeji čeká, na co si mají dát pozor a co by jim měla realitní kancelář zajistit.

Jakým způsobem jste se do toho pustili?

Zvolili jsme cestu dnes velmi populárního videa. Připravili jsme sérií videí „Na co všechno nesmíte při prodeji nemovitosti zapomenout, abyste se nedostali do křížku se zákonem“. Připravujeme videa s radami pro kupující, témat pro zpracování mám v hlavě hodně. Všechna videa najdete na našem kanále na Youtube.

Dnes jsou v módě také e-booky, máte také nějaký?

Ano, jmenuje se 6 jednoduchých kroků, které vám pomohou k úspěšnému prodeji nemovitosti. Stáhnout si ho můžete zdarma na našich webových stránkách. Chystáme i e-book pro kupující.

Jste také hodně aktivní na sociálních sítích?

Ano, zde zveřejňujeme všechny novinky, aktuální informace a zajímavosti. Máme profil na Facebooku i na Google Plus. Budu ráda, když se čtenáři REALCITY stanou také našimi fanoušky.

Vrátím se ještě k videím. Vy video používáte nejen ke vzdělávání, ale děláte i videoprezentace nemovitostí a prezentujete tak i vaši RK. Zaujalo mě video, že jste čistě ženská realitní kancelář.

Rozhodně to ale neznamená, že mám něco proti našim mužským kolegům, prostě to tak nějak vyplynulo. V tomto videu jsem klientům chtěla vysvětlit výhody, které jim spolupráce se ženou – makléřkou přinese. Kupodivu reakce na video jsou velmi pozitivní. Oslovila mě díky němu Ivana Cikánková, realitní makléřka a lektorka, která spolupracuje v oblasti vzdělávání makléřů např. s Asociací realitních kanceláří nebo Institutem Chytrý makléř. Přizvala mě do svého nového projektu Ženy v realitách.

O co se jedná?

Ženy v realitách je volné sdružení realitních makléřek, jeho hlavním účelem je výměna zkušeností, spolupráce mezi makléřkami a vzdělávání. Více informací o projektu najdete na www.zenyvrealitach.cz.

Mluvíte o tom hodně zaníceně, je vidět, že vás všechny tyto věci baví?

Baví mě to moc a cítím, že to má smysl, že se lidem videa líbí. Největší fanynkou je ale moje dcera, pro kterou jsou známí youtubeři velkými idoly, stejně jako pro většinu dnešních dětí a mladých lidí a já jsem v jejích očích taky taková „youtuberka“. (smích)

Představujeme:

Společnost REALITY MUZEJKA s.r.o. působí pod tímto názvem teprve tři roky, její majitelka a většina jejích makléřů však v realitách působí dlouhodobě, a to již od roku 2006. Jedná se tedy o zkušený tým makléřů, kteří realizovali úspěšně řadu obchodních případů a absolvovali mnoho odborných kurzů. Působnost se neomezuje jen na Brno a široké okolí, stabilní pozici má tato RK i v Ostravě, kde najdete její pobočku. „Podívejte se na našich stránkách na reference od klientů, ty vám napoví, zda se na nás můžete spolehnout,“ říká majitelka Olga Jarošová.

Olga Jarošová
majitelka společnosti

REALITY MUZEJKA s.r.o.
Moravské náměstí 15
602 00 Brno
tel.: +420 604 232 218
+420 541 233 462
brno@realitymuzejka.cz
www.realitymuzejka.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+